Članovi grupe "Queen" bogatiji i od britanske kraljice

Zabava - Ponedeljak 06.05.2019 - 14:01

Članovi grupe "Queen" postali su bogatiji i od britanske kraljice nakon što je uspeh filma "Bohemian Rhapsody" svakome od njih doneo 25 miliona funti (29 miliona evra), pokazuje lista bogatih "Sunday Timesa".

Kriterijimi su izmenjeni FOTO: Reuters Kriterijimi su izmenjeni FOTO: Reuters
Trojica preostalih članova benda sada zajedno poseduju 445 miliona funti, odnosno oko 522 miliona evra, dok se bogatstvo kraljice Elizabete II procenjuje na 370 miliona funti (oko 434 miliona evra) u što nisu uračunati vrednost kraljevskih imanja i zbirka umetničkih dela.
 
Uspeh filma "Bohemian Rhapsody", koji bi od prodatih ulaznica mogao da zaradi milijardu dolara, donosi veliki prihod Brajanu Meju, Rodžeru Tejloru i Džonu Dikonu, stručnim konsultantima filmskog ostvarenja, piše londonski "Mirror".
 
Nagrađivani film govori o životu harizmatičnog frontmana grupe "Queen" Fredija Merkurija, koji je preminuo 1991. godine u 45. godini od posledica upale pluća koja se razvila nakon dužeg bolovanja od AIDS-a.
 
Britanska kraljica bila je na vrhu liste bogatih pet godina zaredom, od 1989. do 1994. godine. No, kriterijimi su izmenjeni pa je iz njenog bogatstva izuzeta vrednost kraljevskih imanja i Kraljevske zbirke umetničkih dela.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: