Da li Britni Spirs boluje od demencije?

Zabava - Nedelja 02.05.2021 - 11:43

Pop pevačica Britni Spirs (39), već 13 godina ne raspolaže svojom imovinom - novac od koncerata, turneja, nastupa i sponzorskih ugovora, odlazi na račun kojim raspolaže njen otac Džejmi Spirs. Novi dokumentarac pop zvezde pod imenom "The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship" otkriva da je, navodno, dementna - ili tako barem tvrdi njen otac.

Tako tvrdi njen otac FOTO: AP Tako tvrdi njen otac FOTO: AP
U dokumentarcu o životu pop zvezde koji će biti emitovan petog maja, a koji je uradio BBC, otkriveno je da je njen otac u sudskim papirima naveo da je dementna.
 
„Na zdravstvenom kartonu, Džejmi je čekirao kockicu pored koje piše „demencija ili neko drugo stanje zbog kojeg je neophodan tretman“, novinari koji su primetili ovaj detalj u dokumentarnom filmu navode da je „strašno i ukoliko nije tačno i ako jeste““, navodi sagovornik u dokumentarcu.
 
Otac pevačice je nedavno čak optužio i suprugu da je „eksploatisala ćerku“, a zbog nedavne bolesti, proglasio je Britninog menadžera Džodija Montgomerija za njenog privremenog staratelja.
 
Britni za sve ove godine, tačnije od 2007. godine, koliko je pod nadzorom, nijednom nije saslušana na sudu. Prvu priliku da se pojavi dobiće u junu ove godine.
 
U dokumentarcu se i preispituje mogućnost da pevačica zaista boluje od demencije, ali film i otkriva „da slučajeva mlađih od 65 u Americi ima samo pet odsto“.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: