Da li je ovo najgora pesma svih vremena?! Dva miliona dislajkova, 880.000 komentara za 19 dana

Zabava - Subota 07.12.2019 - 13:57

Ipak su zaradili dobar novac

Nemačka vlogerka Bibi H FOTO: Instagram Nemačka vlogerka Bibi H FOTO: Instagram
Nemačka vlogerka Bibi H je snimila numeru "How It Is" i posle samo nekoliko dana ušla u istoriju Jutjuba.
 
Po statistikama Jutjuba za 19 dana od objavljivanja pesme "How It Is"  nemačka pevačica Bibi H je uspela da sakupi više od 2,2 miliona dislajkova (negativnih glasova) na Jutjubu i neverovatnih 830.000 komentara.
 
Iza umetničkog imena Bibi H se krije vlogerka Bjanka Hajnike, kojoj nimalo ne smetaju prozivke i kritike da je snimila možda i najgoru pesmu svih vremena.
 
Poređenja radi, Majli Sajrus sa numerom "Wrecking Ball" sa jednom milijardom pregleda, dostigla cifru od samo 1,5 miliona dislajkova.
 
Neizbežan je Džastin Biber koji je sa pesmom "Baby" rekorder sa 10 miliona dislajkova, ali na fantastičnih 2,1 milijardu pregleda.
 
Ipak, zaboravite Majli i Džastina, prava konkurencija Bibi H je pevačica Rebeka Blek koja je sa pesmom "Friday" prikupila 3,6 miliona dislajkova i više od 137 miliona pregleda na Jutjubu.
 

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: