Danijel Krejg poslednji put kao agent 007 - No Time To Die konačno dočekao premijeru

Zabava - Sreda 29.09.2021 - 12:19

Film No Time To Die iz serijala o britanskom tajnom agentu Džejmsu Bondu premijerno prikazan posle 18 meseci odlaganja zbog pandemije korona virusa.

Lašana Linč, Danijel Krejg i Lea Sejdu na crvenom tepihu FOTO: Reuters Lašana Linč, Danijel Krejg i Lea Sejdu na crvenom tepihu FOTO: Reuters
Poslednji film Danijela Krjejga kao Džejmsa Bonda konačno je dočekao svetsku premijeru u Londonu, 18 meseci kasnije nego što je planirano, jer ga je odgodila pandemija korona virusa.
 
No Time To Die (Nije vreme za umiranje) peti je i ujedno poslednji film britanskog glumca u kojem je glumio tajnog agenta 007.
 
Govoreći za BBC Radio 5 uživo na crvenom tepihu, rekao je da je uloga „neverovatno važna za istoriju kinematografije, a težina toga je već neko vreme na mojim plećima".
 
„Imao sam neverovatnu sreću", dodao je on.
 
Film u britanske bioskope stiže u četvrtak, a u biskopima u Srbiji trebalo bi da počne da se prikazuje od 7. oktobra.
 
Filmovi o agentu Džejmsu Bondu spadaju među najunosnije filmske franšize u Holivudu.
 
Film „Spektra" iz 2015. godine zaradio je 880 miliona dolara na blagajnama širom sveta, a „Skajfol" iz 2012. godine premašio je milijardu dolara.
 
Naomi Heris, koja igra Bondovu saradnicu Manipeni, rekla je da je ovo bila „emotivna noć" jer se Krejg poslednji put pojavljuje kao agent 007.
 
„Zaista se nadam da će to ljude ponovo privući u bioskope i da će se osećati prijatno jer je ovo poseban film", rekla je.
 
Na premijeri su bili i članovi britanske kraljevske porodice - princ Čarls, Kamila i princ Vilijam sa suprugom Kejt.
 
Lanac bioskopa Odeon saopštio je da je do ponedeljka prodao više od 175.000 karata, dok je Sinevorld rekao da ima najveći broj rezervisanih karata još od filma Osvetnici: Kraj igre (Avengers: Endgame) 2019. godine.
 
Producentkinja Barbara Brokcoli, koja upravlja franšizom sa koproducentom Majklom G. Vilsonom, rekla je da će o Krejgovoj zameni početi da razmišlja tek sledeće godine.
 
„Trenutno uopšte ne razmišljamo o tome", rekla je ona za program BBC Radio 4 u ponedeljak.
 
„Želimo da Danijel uživa u trenucima slave. Sledeće godine ćemo početi da razmišljamo o budućnosti."
BBC News, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: