Dilan crkvu pretvara u fabriku viskija (VIDEO)

Zabava - Nedelja 14.04.2019 - 13:44

Američki pevač i kompozitor Bob Dilan (77) udružio se s preduzetnikom, Markom Bušalom kako bi napravio svoju liniju alkoholnih pića koja će biti dostupna tokom jeseni sledeće godine.

Proizvodiće burbon i viski FOTO: Profimedia Proizvodiće burbon i viski FOTO: Profimedia
Pretvoriće 160. godišnju crkvu u destileriju i centar za umetnost s ekskluzivnom kolekcijom viskija, restoranom i prostorom za koncerte koji može primiti 360 ljudi.
 
Ne nalazite uvek nadahnuće. Ponekad ono vas nađe. Želeli smo da napravimo zbirku američkih viskija koji bi ispričali svoju priču - objasnio je Dilan čija se firma zove „Heaven's Door Spirits” po uzoru na njegovu pesmu „Knocking on Heaven's Door” iz 1973. godine.
 
Proizvodiće burbon i viski, a otkriveno je i da će se Dilanov poznati potpis pojaviti na poleđini etikete, što znači da će postati vidljiv tek kada se boca kupi i otvori iz pakovanja.
 
Bio je voljan da to učini, ali on se neće pojaviti na predstavljanju ​​ili potpisivati ​​na boce. Nije čak ni uzeo svoju Nobelovu nagradu, rekao je Mark Bušal.
 

Dnevnik, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: