Dizni odabrao glumicu za ulogu Snežane u novom filmu

Zabava - Subota 26.06.2021 - 01:30

Dizni je objavio da je za ulogu Snežane u igranom filmu po scenariju slavnog crtanog filma iz 1937. godine, odabrao mladu Rejčel Zegler, koja tumači i lik Marije u rimejku "Priča sa zapadne strane" u režiji Stivena Spilberga.

FOTO: AP FOTO: AP
Ćerka Kolumbijke i Poljaka, mlada glumica se već istakla u mjuziklima izvođenim u Nju Džersiju odakle potiče.
 
Reditelj „Snežane i sedam patuljaka“ Mark Veb, poznat po režiji filmova o Spajdermenu, impresioniran je vokalnim sposobnostima Rejčel Zegler.
 
Snimanje filma je najavljeno za 2022. godinu, navodi Dizni.
 
„Snežana i sedam patuljaka“ je adaptacija bajke braće Grim, nemačkih lingvista, koji su prvu verziju objavili davne 1812.
 
Odabir glumice meleskinje je još jedna potvrda novog smera Diznijevih studija koji su ranije bili na meti kritika zbog navodnih optužbi da favoriziraju bele glavne likove, prenosi L.A. Times.
 
“Mulan” iz 2020. godine i “Aladin” iz 2019. snimljeni takođe u igranim verzijama nakon uspeha crtanih prethodnika, bili su Diznijevi iskoraci prema različitosti.
N1, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: