Diznilend je otvoren, ali su zagrljaji sa likovima iz crtaća zabranjeni

Zabava - Subota 01.05.2021 - 11:38

Svetski poznati tematski park „Diznilend“,posle 13 meseci pauze, ponovo je otvoren. Za sada u obilazak parka primaju samo stanovnike Kalifornije, a radi se pod ograničeim uslovima.Tokom godine ovo popularno mesto zabave poseti oko 19 miliona turista

Posle 13 meseci Diznilend je ponovo otvoren FOTO: EPA Posle 13 meseci Diznilend je ponovo otvoren FOTO: EPA
U Diznilendu posetioci moraju da nose maske i mogu da ih skinu samo kada konzumiraju hranu i piće ili na za to predviđenim mestima. Zagrljaji i rukovanja sa likovima su zabranjeni. U odeljku posvećenom Ratovima zvezda, ima dovoljno prostora za decu da slobodno trče.
 
„Diznilend u Kaliforniji, uglavnom posećuju strani turisti, a park ima puno obožavalaca među lokalnim stanovništvom", istakla je Karisa Bejker, docent za upravljanje tematskim parkom i atrakcijama na Univerzitetu na Floridi.
 
„Ponovno otvaranje pozdravili su i zaposleni u parku željni povratka na posao, kao i vlasnici hotela i prodavnica u okolnom gradu Anhajmu", istakao je Džo Bures, predsednik Turističke organizacije Anhajma.
 
Kalifornija se može pohvaliti najnižom stopom potvrđenih infekcija koronavirusom, a više od polovine populacije primilo je najmanje jednu dozu vakcine.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: