Dolf Lundgren odlučio da stupi u treći brak sa 38 godina mlađom devojkom (FOTO)

Zabava - Ponedeljak 29.06.2020 - 14:56

Zvezda akcionih filmova, šezdesetdvogodišnji glumac, Dolf Lundgren verio se u Švedskoj sa dvadesetčetvorogodišnjom Emom Krokdal.

Među prvima im čestitao Silvester Stalone FOTO: Instagram Među prvima im čestitao Silvester Stalone FOTO: Instagram
Srećnu vest slavni snagator je podelio na svom profilu na Instagramu, gde na zajedničkoj fotografiji buduća mlada pokazuje prsten na ruci. „Nešto vrlo posebno se dogodilo ovde u Švedskoj“, kratko je prokomentarisao Lundgren objavljenu fotografiju.
 
Među prvim stigla je čestitka od kolege Silvestera Stalonea. Međutim, bilo je i onih koji su slučajno ili namerno, pitali da li mu se to ćerka verila.
 
„Čestitam tvojoj ćerki i njenom partneru", napisao je jedan pratilac. „Ćerka ti lepo izgleda", „Da li je ovo tvoja starija ćerka?", pitali su neki. Ali, naravno, verni obožavaoci Dolfa Lundgrena od srca su čestitali i poželeli sve najbolje u budućem braku.
 
Poznati akcioni heroj inače iz braka sa dizajnerkom nakita Anetom Kvajberg ima dve ćerke, Gretu i Idu koja takođe ima 24 godine i mnogima se čini da dosta liči na njegovu verenicu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: