Drejk zakupio ceo stadion u Los Anđelesu za romantičnu večeru sa devojkom

Zabava - Nedelja 11.07.2021 - 13:07

Kanadski reper Drejk, koga su tokom godina povezivali s brojnim poznatim devojkama, oko je bacio na javnosti nepoznatu Džoanu Leju. Kako bi joj pružio vanserijsko iskustvo romantičnog izlaska, on je iznajmio stadion bejzbol kluba LA Dodgers.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Kako prenosi Nova.rs, javnost o ovom romantičnom potezu repera (39) ne bi ni doznala da ih iz vazduha sasvim slučajno nije snimio reporter losanđeleske televizije Kris Kristi, koji je o svemu javnost potom obavestio putem Tvitera.
 
„Slučajno sam preleteo preko ovog para koji je ugodno večerao na praznom stadionu Dodgersa“, napisao je Kristi u svojoj Tviter objavi, podelivši zumirane fotografije Drejka i njegove nove izabranice Džoane Leje.
 
Kako je vidljivo iz priloženih fotografija reportera, par je uživao u romantičnoj večeri sa cvećem i svećama, dok ih je posluživao konobar.
 
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: