Džeger: Kit Mun mi je upao u sobu obučen kao Betmen, potegao sam nož na njega

Zabava - Ponedeljak 04.10.2021 - 12:30

Pevač Roligstonsa Mik Džeger ispričao je kako mu je jednom bubnjar benda The Who Kit Mun upao usred noći u hotelsku sobu, obučen kao Betmen.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Džeger se, gostujući u radijskoj emisiji Hauarda Sterna, prisetio kako se sedamdesetih godina u Los Anđelesu, Mun usred noći popeo uz požarno stepenište i upao mu u hotelsku sobu, prenosi NME.
 
„Kit je bio potpuni ludak. Jednom je, dok sam spavao, upao u moju hotelsku sobu u Los Anđelesu obučen kao Betmen. Probudio sam se i ispred mene je stajao Betmen, sa maskom i svim ostalim. To nije nešto što očekujete usred noći“, kazao je pevač Stonsa.
 
Dodao je da je u to vreme u hotelskoj sobi držao nož za samoodbranu.
 
„Tako da sam potegao nož, i on je rekao: ‘Nemoj, to sam ja, Kit’. Rekao sam, ‘Nisi ti Kit (Ričards), čujem ti po glasu’. Odgovorio je: ‘Ne, Kit Mun!’, i onda je skinuo masku“, naveo je Džeger.
 
Kit Mun je 1978. godine umro usled slučajnog predoziranja pilulama za odvikavanje od alkohola. Imao je 31 godinu.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: