Džekpot državne lutrije porastao na milijardu dolara

Zabava - Subota 20.10.2018 - 11:14

Džekpot u megamilionskoj američkoj lutriji porastao je na milijardu dolara i to je trenutno druga po veličini nagrada u istoriji lutrije

Rekord pada u narednom kolu FOTO: AP Rekord pada u narednom kolu FOTO: AP
Džekpot u megamilionskoj američkoj lutriji porastao je na milijardu dolara i to je trenutno druga po veličini nagrada u istoriji lutrije.
 
"Ovo je još neistražena teritorija i uzbudljivo je videti ljude širom države kako kupuju tikete i pridružuju se zabavi", izjavio je glavni direktor Mega miliona Gordon Medenica, prenosi Rojters.
 
Agencija AP prenosi da su zvaničnici lutrije povećali visinu nagrade nekoliko sati pre izvlačenja, a iako glavna nagrada stalno raste, izgledi za pobedu ostaju izuzetno mali - jedan od 302 miliona.
 
Nagrada je porasla na milijardu jer niko nije izvukao džekpot od 24. jula, kada je grupa građana osvojila 543 miliona dolara.
 
Zvaničnici su saopštili da ukoliko niko ne osvoji džekpot danas, u narednom izvlačenju u utorak uveče, glavni dobitak će biti 1,6 milijardi - največi u istoriji lutrije.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: