Dženifer Lopez o životu pre uspeha: Čistila sam salone za 10 dolara

Zabava - Sreda 09.02.2022 - 13:43

"Moj prvi posao je bio u salonu lepote gde sam čistila. Tamo su me plaćali 10 dolara za dobro obavljeni posao", otkrila je Dženifer Lopez u novom intervjuu za "Rolling Stone".

FOTO: YouTube FOTO: YouTube
Jedna od najpopularnijih glumica i pevačica današnjice Dženifer Lopez našla se na naslovnoj strani časopisa „Rolling Stone“. Ona je za pomenuti magazin govorila o usponima i padovima koje je imala tokom svoje karijere, ali i kako je oduvek imala takmičarski duh koji ju je terao da ide dalje.
 
„Htela sam da ostvarim neke stvari i, znate, uvek sam imala taj takmičarksi duh da to i ostvarim“, rekla je pevačica.
 
Kako kaže, njeni roditelji nisu bili bogati niti uticajni i živeli su u siromašnom kraju, u Bronksu, a tamo svaka para vredi.
 
"Moj prvi posao je bio u salonu lepote gde sam čistila. Tamo su me plaćali 10 dolara za dobro obavljeni posao", otkrila je pop zvezda.
 
Kako je njena želja da se izvuče iz siromaštva rasla, tako je i odluka da napusti svoje rodno mesto sa jednim rancem ubrzo i donesena. Tako je otišla za Los Anđeles.
 
 
"Živela sam od malih svirki, gde sam plesala - plaćali su me 25 dolara ovde i 50 dolara tamo. Jela sam nudle u čaši i uličnu picu", prisetila se Lopez, dodajući da se zahvaljujući snimanju videa za Dženet Džekson i američku grupu "New Kids On The Block" probila do uspeha. Takođe, ona je bila i prva Latinoamerikanka koja je zaradila veliku svotu novca za uloge u filmovima.
 
Kad je reč o njenoj emotivnoj vezi sa Benom Aflekom, Lopez je za "Rolling Stone" rekla da je konačno dobila drugu šansu za pravu ljubav, te da ne želi puno da komentariše.
 
"Odrasli smo. Možemo da znamo šta je stvarno, a šta nije. Ja sam dobila drugu šansu za pravu ljubav. Igra se promenila, ali ne želim da pričam puno o tome", ispričala je popularna pevačica.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: