Džim Keri „u ratu“ s Musolinijevom unukom

Zabava - Utorak 02.04.2019 - 12:33

Holivudski glumac Džim Keri nacrtao je ubijenog italijanskog diktatora Benita Musolinija i tako razbesnio njegovu unuku Alesandru Musolini.

Vređala glumca braneći dedu FOTO: Getty Images Vređala glumca braneći dedu FOTO: Getty Images
Glumac poznat po ulogama u brojnim komedijama razbesnio je unuku Benita Musolinija i tako izazvao uvrede koje mu je uputila na nalogu na društvenoj mreži Tviter.
 
Uzrok tome je novi hobi glumca, koji se sada bavi i crtanjem. Keri je objavio crtež na kojem su Musolini i njegova ljubavnica Klara Petači obešeni u Milanu, što je zapravo i usledilo posle njihovog streljanja 1945. godine.
 
„Ako se pitate kuda vodi fašizam, samo pitajte Benita Musolinija i njegovu ljubavnicu Klaru Petači“, napisao je Keri.
 
Objava je izazvala žestoku reakciju Musolinijeve unuke Alesandre, koja se inače bavi politikom, a svojevremeno je bila i Plejbojev model. Na društvenim mrežama, glumcu je uputila uvrede braneći svog dedu.
 
Grupa ljudi koja podržava glumca objavila je fotografije vojnika koji su se borili protiv fašista, a među njima je i jedan koji tvrdi da je njegov deda bio svedok egzekucije Musolinija i njegove ljubavnice.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: