Džoni Dep ima samo reči hvale za Srbiju

Zabava - Utorak 15.12.2020 - 11:30

Holivudska zvezda Džoni Dep uvek se lepo provodi u Srbiji, rekao je danas na konferenciji za medije producent Andrea Iervolino.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Na pitanje kako je bilo raditi sa holivudskim zvezdama Depom i Robertom Patinsonom u ulogama zastrašujućih negativaca u filmu "Čekajući varvare", i kakve su im reakcije na sam rezultat filma, Iervolino odgovara da su glumci bili veoma srećni i zadovoljni u radu na ovom ostvarenju.
 
"Ono što je odlično u ovom slučaju je što oni uopšte sebe tu nisu gledali kao zvezde, jer da je bilo tako, onda bi njihov honorar bio ogroman, recimo oko 15 miliona dolara, a oni su ovde zaista radili za veoma simboličnu sumu", otkriva prvi čovek Iervolino entertejnmenta (IE).
 
Producent se prisetio kako se Džoni Dep našalio na jednoj konferenciji za štampu u Veneciji povodom ostvarenja "Čekajući Varvare".
 
"Rekao ja da bi platio da igra u filmu koliko mu se svideo ceo projekat", kazao je Iervolino.
 
Takođe, Dep se oduševio kada mu je rečeno da će se drugi projekat produkcije IE - kratkometražni animirani serijal "Pafini", snimati u Srbiji. U tom veb-serijalu Dep je pozajmio glas ptičici Džoni Paf, u čak 250 epizoda od po pet minuta, a prve epizode već sada su dostupne na TV Epl i Amazon prajm digitalnim platformama i beleže izuzetan uspeh i rekordnu gledanost.
 
"Imao je samo predivne reči o Srbiji, naglasio je da se tamo uvek lepo provodio", kazao je Iervolino.
 
Film "Čekajući varvare" je snimljen prema istoimenom romanu (1980) nagrađivanog autora Džona Maksvela Kucija, koji je potpisao i scenario ovog ostvarenja prema svojoj knjizi.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: