"Džoni Dep posle suđenja može da postane najplaćeniji glumac svih vremena"

Zabava - Petak 03.06.2022 - 13:40

Pobeda holivudskog glumca Džonija Depa u slučaju za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, mogla bi mu pomoći da se vrati ravno na holivudsku A-listu.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Stručnjakinja za odnose sa javnošću Aleksandra Vila koja poslednje dve decenije predstavlja zvijezde i Oskarom nominovane filmove, uverena je kako će ovo biti ogroman iskorak Depove karijere te da bi glumac mogao da postane najplaćeniji ikada. 
 
"Džonijeva karijera sad će skočiti u nebo. On ne samo da ima srca obožavatelja u svojim rukama, već će možda moći da bira uloge i u nekim od najvećih filmova koji izlaze u sledećih nekoliko godina. Mogao bi postati najplaćeniji glumac ikada", rekla je Vila. 
 
 Zatim se osvrnula na njegovu karijeru.
 
"Džoni je stekao milijarde dolara u poslednjih nekoliko decenija. Iza sebe ima 40 godina rada i projekte koje publika voli", objasnila je ona.
 
Takođe, Aleksandra je rekla i: "Među podrškom javnosti je i, na primer, parfem Sauvage čije je on zaštitno lice, a koji se prodaje u rekordnim količinama, a TV mreže u SAD-u puštaju 'Pirate s Kariba' jedan za drugim".
 
PR stručnjakinja objasnila je kako je zbog proteklih dešavanja Džoni "ogolio dušu" pred javnosti, no sada će njegov ugled biti vraćen.
 
"Džoni je morao ceo svoj život da stavi na uvid javnosti, i ono dobro i loše, no to nije učinio zbog novca, već da bi vratio svoj ugled", rekla je ona, dodavši kako je glumac to učinio i zbog svoje dece.
 
Upitana misli li da će ga Dizni ponovno angažovati za njihov planirani nastavak filma "Pirati s Kariba", Vila je odgovorila: "Džoni je bio zlatni dečak Diznija kada su 'Pirati' zaradili milijarde, stoga - nikad ne reci nikad".
klix.ba, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: