E-play pred beogradski koncert dobio i nagradu za najemitovaniju rok interpretaciju (VIDEO)

Zabava - Četvrtak 19.10.2023 - 10:14

E-play je sinoć na dodeli nagrada GODUM primio povelju za ROK interpretaciju “Hotel Jugoslavija“ u kojoj im je gost Bajaga.

Foto: Iva Tanacković Foto: Iva Tanacković
Povelja je dodeljena iz reda najemitovanijih interpretacija po izboru Udruženja muzičara džez, zabavne i rok muzike, a u saradnji sa Organizacijom za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora.
 
E-play ove godine slavi 25 godina postojanja i to će proslaviti beogradskim koncertom u Zappa Bazi 2. novembra.
 
“Izuzetno mi je drago da je ova pesma došla do ljudi i da se toliko pušta na medijima. Iskreno nisam ni sanjala da će to da se desi. Zadovoljstvo je imati ovu pesmu u našoj biografiji i to što smo se zajedno sa Bajagom i Loknerom upisali u istoriju srpske muzike. Idemo dalje, pa se vidimo sutra u Nišu (20.10.), a onda i na našem beogradskom koncertu 2. novembra”- izjavila je Maja Cvetković.
 
Sinoć je, u prisustvu brojnih kolega i prijatelja muzičara, u Ustanovi kulture “Vuk” u Beogradu, Udruženje muzičara džez, zabavne i rok muzike proslavilo 70 godina postojanja i tim povodom podelila veliki broj nagrada.
 

 
Pored benda E-play, povelje u saradnji sa Organizacijom PI otišle su u ruke i Zdravku Čoliću (za pop interpretaciju „Ničeg nije bilo između nas”), a za Jazz dobio je sastav Majamisty trio. Priznanje za životno delo kolege su ove godine dodelile Stjepku Gutu, legendarnom džez muzičaru. Nagradu za rok muziku dobila je grupa Van Gogh, a pop priznanje otišlo je u ruke Kralja Čačka. 
 
Godišnja nagrada za džez muziku pripala je Big Bendu RTS, a nagrađene su i mlade snage Koi Koi, čije priznanje nosi ime Miše Aleksića. Priznanja su osvojili i bendovi "Neverne bebe", kompozitori Aleksandra Milutinović i Dejan Ilijić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: