Eros Ramacoti zbog fudbala traži satelitsku antenu u bekstejdžu

Zabava - Petak 13.09.2019 - 14:44

Eros Ramacoti za desetak dana stiže u Beograd gde će u Štark areni 24. septembra održati koncert i iako je u samom vrhu svetske muzičke scene, ovaj Italijan je u svojim zahtevima na turneji prilično skroman, kažu organizatori.

Ramacoti je kupio mali fudbalski tim FOTO: Promo Ramacoti je kupio mali fudbalski tim FOTO: Promo
Ramacoti je kupio mali fudbalski tim koji redovno prati, a zahvaljujući satelitskoj anteni moći će i iz Beograda da posmatra šta njegovi fudbaleri rade, bilo da su na utakmici ili treningu.
 
I sam je član jednog fudbalskog tima, reprezentacije sastavljene od muzičara i glumaca koja na svojim utakmicama sakuplja novac u humanitarne svrhe.
 
"Ako se uzmu u obzir drugi zahtevi koje je imao za ovaj koncert, moglo bi se reći da je Eros Ramacoti prilično skromna i 'normalna' muzička zvezda", ističu organizatori njegovog koncerta u Štark areni i dodaju da će on i njegov tim u Beograd dovesti svoju ekipu kuvara, ali je tražio i da sa njima bude i jedan kuvar iz Srbije.
 
"Šta će tog dana jesti, to se za sada ne zna, ali se zna da je veliki ljubitelj jela 'Coda alla vaccinara', što je goveđi rep spremljen na poseban način", navodi se u saopštenju.
 
Nakon tri rasprodata koncerta u Veroni, Ramacoti će napraviti kratku pauzu nakon čega stiže u Beograd.
 
Pevaće na bini koju je osmislila njegova, sada već bivša supruga Marika, sa kojom je osmislio i vizuelne efekte.
 
Pored pesama sa albuma "Vita Ce N'e", koji na ovoj turneji promoviše, srpska publika uživaće i u starim hitovima kao što su "Un Altra Te", "Cose de la Vita", "Fuoco nel Fuoco", "Se Bastasse Una Canzone", "Musica e"...
 
Ulaznice za tribine za koncert Erosa Ramacotija u Štark areni su rasprodate.
 
Preostale ulaznice za parter (3.600 dinara) i fan pit (4.900 dinara) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.
RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: