“Exit” dobio brata, zove se “No Sleep”

Zabava - Nedelja 15.07.2018 - 12:57

Direktori Egzit (Exit) festivala i kompanije Knjaz Miloš Dušan Kovačević i Miloš Stojisavljević potpisali su novi četvorogodišnji ugovor o saradnji, čime je u Egzitovu porodicu dodat još jedan novi festival pod imenom “No Sleep”.

Beograd i Srbija budu centar kvalitetne elektronske muzike FOTO: Promo Beograd i Srbija budu centar kvalitetne elektronske muzike FOTO: Promo
Festival će biti najverovatnije u novembru, i biće to prva Egzitova manifestacija, od sadašnjih četiri u glavnom gradu Srbije Beogradu, najavio je Kovačević na konferenciji za novinare.
 
Saradnja Egzita i kompanije Knjaz Miloš počela je 2015. godine, rekao je on i dodao da je ona doživela vrhunac prošle godine pred 20.000 posetilaca, kada je na “nultom” danu festivala lansiran “No Sleep” koncept.
 
“Knjaz Miloš je imao razumevanja za ideju i koncept platforme za andergraund elektonsku muziku. Imamo Guarana No Sleep binu, koju su svetski mediji prepoznali kao dragulj Egzita, a na njoj su učestvovali neki od najpoznatijih svetskih klubova. No Sleep započinje samostalni život”, rekao je Kovačević.
 
Obožavaoci elektronske muzike imaće priliku da na novom festivalu posete i prateću konferenciju, a kako je Kovačević dodao, više detalja biće objavljeno tokom sledeće nedelje, kada bude završen ovogodišnji Egzit.
 
“Stiže nam i podrška domaće elektronske scene i di-džejeva. Želimo da Beograd i Srbija budu centar kvalitetne elektronske muzike”, poručio je on.
 
No Sleep festival biće najverovatnije održavan u novembru i planira se da bude jedan od najznačajnijih “indoor festivala”.
BizLife, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: