Exit festival organizuje specijalni onlajn program tokom vanrednog stanja

Zabava - Ponedeljak 23.03.2020 - 15:18

Exit festival ovih dana je, kako kaže, intenzivirao svoje onlajn aktivnosti, kako bi mnogima ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja protekao što lakše.

"Nikad pre objavljeni festivalski nastupi" FOTO: Promo
Desetine hiljada ljudi iz Srbije, ali i svih zemalja regiona i Evrope, uključujući i najteže pogođenu Italiju, u proteklih pet dana pratili su putem interneta specijalni program festivala koji počinje svake večeri simbolično u 20:20h
 
"Nikad pre objavljeni festivalski nastupi svake večeri, kao i vodeći domaći disk džokeji koji nastupaju u direktnom prenosu iz svog doma, uz brojna obaveštenja, deo su ovog programa na društvenim mrežama. Takođe, kao vid podrške starijim sugrađanima, organizovana je i volonterska akcija 'Srcem za komšije', u kojoj mlađi sugrađani organizuju nabavku neophodnih namirnica i lekova, ali i iznose smeće i pomažu svojim, najugroženijim komšijama", navode u Exitu.
 
TV program festivala lansiran je u četvrtak sa dosad neobjavljenim koncertom grupe Faithless. Za ovaj nastup vladalo je izuzetno veliko interesovanje otkako je grupa 2015. nastupila na glavnoj bini, a premijera je došla u pravom trenutku.
 
U petak je usledio još jedan nikad ranije objavljen nastup, koji je prošlog leta održao britanski mag Dub Fx, a već u nedelju je usledila još jedna svetska premijera kad je objavljen koncert čuvene britanske grupe Bastille iz 2016. godine.
 
Program se nastavlja i večeras uz Satorija i nastup iz 2019. godine, što je ujedno emitovanje prve premijere sa Exitove Dance Arene.
 
Organizatori festivala još jednom pozivaju sve da brinu o sebi i svojim najbližima, te da prate uputstva koja dobijaju od nadležnih organa.

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: