Festival Coachella otkazan po treći put zbog pandemije koronavirusa

Zabava - Subota 06.02.2021 - 14:00

Muzički festival Coachella, koji je trebalo da se održi u Kaliforniji u aprilu, otkazan je zbog pandemije koronavirusa, saopštili su organizatori.

Jedan je od najvećih muzičkih festivala na svetu FOTO: Reuters Jedan je od najvećih muzičkih festivala na svetu FOTO: Reuters
To je treći put da se ovaj događaj, koji se odvija na otvorenom i jedan je od najvećih muzičkih festivala na svetu, otkazan ili odložen zbog pandemije, prenose agencije.
 
„Coachella, muzički i umetnički festival, kao i Stagecoach kantri muzički festival, trenutno zakazani za april 2021. godine, su otkazani“, navodi se u naređenju zdravstvenog zvaničnika Okruga Riversajd Kamerona Kajzera.
 
Dodaje se da je odluka doneta da bi se smanjio rizik od izlaganja virusu.
 
Coachella festival obično okupi oko pola miliona obožavalaca na lokaciju na otvorenom u pustinji u Kaliforniji. Festival zakazan za april 2020. je prvobitno odložen za oktobar 2020. a onda još jednom za april 2021. godine.
 
Nisu bili najavljeni izvođači festivala najavljivanog za april, niti su navedeni mogući novi datumi za njegovo održavanje.
N1, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: