FIBI, MONIKA I REJČEL PONOVO ZAJEDNO: Glumica objavila zajedničku fotografiju, pa sakupila 7 MILIONA LAJKOVA - fanovi PLAČU OD SREĆE

Zabava - Ponedeljak 13.01.2020 - 13:42

Glumica Dženifer Aniston koja je osvojila srca publike širom sveta svojom ulogom u kultnom sitkomu "Prijatelji" , danas je oduševila svoje fanove kada je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju na kojoj je ponovo na okupu sa ženskom ekipom iz pomenute serije.

Objava je prikupila veliki broj pohvalnih komentara FOTO: Instagram/printscteen Objava je prikupila veliki broj pohvalnih komentara FOTO: Instagram/printscteen
Naime, Dženifer je objavila na svom Instagram nalogu fotografiju sa Fibi (Lisa Kudrov) i Monikom (Kortni Koks), a ova objava je prikupila veliki broj pohvalnih komentara i oko sedam miliona lajkova.
 
Fanovi kultne serije poručuju u komentarima da su presrećni, te da ne mogu da zaustave suze od uzbuđenja što ih ponovo vide zajedno.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: