Fijasko: Film sa Travoltom zaradio samo 3.153 dolara u bioskopima VIDEO

Zabava - Nedelja 30.08.2020 - 13:02

Film "Fanatic" sa Džonom Travoltom smatra se jednim od najgorih ostvarenja 2019. godine, ako ne i čitave decenije. Ako ne i u čitavoj istoriji kinetografije. Kada je izašao u bioskope, zaradio je samo 3.153 dolara. Ne, nismo izostavili nijednu nulu.

Drama sa primesama trilera FOTO: Getty Images Drama sa primesama trilera FOTO: Getty Images
Ova drama sa primesama trilera prati autističnog muškarca Musa (Travolta) koji je opsednut slavnim ličnostima. On ih proganja, dolazi na okupljanja kako bi dobio njihove autograme i zna gde oni žive. Posebno mu je drag glumac iz akcionih filmova, Hanter Danbar, i jedva čeka da se upozna sa njim.
 
Međutim, Danbar nema vremena da se bavi svojim obožavateljem, odbije ga nekoliko puta vrlo grubo, što Musa razbesni i razočara, ali nije prestao da ga proganja.
 
Film se kratko puštao u bioskopima pre nego što je objavljen na striming servisima, ali kritike su mahom bile negativne.
 
Scenario je napisao Fred Durst, frontmen benda "Limp Biskit", koji je sam imao susret i problema sa opsednutim obožavateljem koji ga je proganjao. Ovom prilikom je Durst takođe bio u rediteljskoj stolici.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: