Francuskinje ne žele da se kupaju u toplesu zbog mobilnih telefona

Zabava - Sreda 01.09.2021 - 11:41

Kupanje u toplesu nepopularnije je nego u proteklih nekoliko decenija. Naime, istraživanje pokazuje da su žene u sve većem strahu da će njihove fotografije završiti na društvenim mrežama

FOTO: Free Images FOTO: Free Images
Francuskinje se osećaju slobodnije po pitanju količine odeće na plaži ali to se izgleda menja u vreme pametnih telefona.
 
Čini se da se slobodnija francuska kultura boravka na plaži bez gornjih delova kupaćih kostima bliži kraju u doba pametnih telefona, pokazuje nova anketa, a piše "Le Parisien". To istraživanje pokazuje da su žene u sve većem strahu da će njihove fotografije završiti na društvenim mrežama.
 
Samo 19 posto Francuskinja reklo je da su sklone da idu u vodu bez gornjeg dela kostima, u poređenju s 34 posto pre 12 godina. U grupi mlađih od 50, postotak žena koje žele da plivaju u toplesu' pao je s 43 posto, koliki je bio 1984.godine, na samo 16 posto danas.
 
Istraživanje pokazuje da svaka druga žena mlađa od 25 strahuje da će muškarci buljiti u nju ako ne nosi gornji deo kostima. Gotovo svaka druga ispitanica strahuje i da će njena fotografija završiti na internetu, prenosi francuski list.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: