Gazda se vratio: Brus Springstin objavio novi album

Zabava - Nedelja 25.10.2020 - 13:33

Američki rok muzičar Brus Springstin objavio je novi studijski album “Letter to You” izdavača “Columbia Records” iz Njujorka, koji je nastao u slavu žive muzike i dugogodišnjeg prijateljstva sa pratećim sastavom “E Street Band”, navodi diskografska kuća “MenArt” zadužena za objavu albuma u celom regionu.

Neuporediva snaga žive svirke rok grupe FOTO: Reuters Neuporediva snaga žive svirke rok grupe FOTO: Reuters
Album velikog rok umetnika najavljen je singlom i spotom istog imena “Letter to You”, gde je "uhvaćena neuporediva snaga žive svirke rok grupe koja se ponovo okupila i zajedno zasvirala, i pokazala nesalomivu decenijsku vezu koja postoji između muzičara, ali pre svega, prijatelja".
 
Bend se okupio prvi put nakon turneje “The River” iz 2016. godine i snimio veoma brzo 12 pesama, među njima tri, prethodno neobjavljene numere još iz 70-tih godina: “Janey Needs a Shooter”, “If I Was the Priest” i “Song for Orphans”
 
Album u produkciji slavnog muzičara i kolege Rona Aniela snimljen je za samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džersiju.
 
Time je odata počast dugovečnom E Street Band, samoj rok muzici i njenoj ulozi u životu slavnih muzičara i pre svega izuzetnom saradnjom muzičara Springstina kojeg svi zovu “The Boš” i ovog sastava.
 
Novi album prati dokumentarac “Bruce Springsteen: Letter to You” ekskluzivno na Apple TV+, koji je režirao Thom Zimny, sa većim brojem snimljenih nastupa "E Street Band", studijskim snimcima i prethodno neobljavljenim arhivskim materijalom.
 
Autor i filmske muzike i pesama za mnoge hitove velikog ekrana (Filadelfija, Džeri MekGvajer, Rvač, Savršena oluja) i tvorac izuzetno unosnih turneja po celom svetu,Springstin daje suštinski uvid u novi album, misli i osećanja koje on budi, kroz reminiscenciju njegovog čitavog muzičkog opusa.
 
Datum izlaska novog albuma u Srbiji diskografska kuća MenArt će naknadno objaviti.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: