Gledaoci traže „rimejk“ poslednje sezone „Igre prestola“

Zabava - Petak 17.05.2019 - 13:22

Kritike usmerene na osmu sezonu planetarno popularne serije „Igra prestola“ sve su oštrije i brojnije, što je rezultiralo peticijom kojom se zahteva da se poslednja sezona – ponovo snima.

Žele „kraj koji nije besmislen“ FOTO: Promo Žele „kraj koji nije besmislen“ FOTO: Promo
Peticiju, kojom se traži kvalitetniji završetak serije potpisalo je, za sada, više od 700.000 razočaranih obožavatelja. Potpisivanje je pokrenuto na sajtu change.org. 
 
Sa završetkom svake, od ukupno šest epizoda poslednje sezone, komentari na društvenim mrežama, sa pritužbama na sadržaj i nedoslednost su neizbežni. 
 
Obožavaoci serije navode da zaslužuju „kraj koji nije besmislen“, kreatorima serije zameraju na nejasnim zapletima, tvrde da je dosta toga urađeno „na brzinu“ a neki „ne mogu da poveruju da ih je posle više od osam godina sačekao kraj koji serija ne zaslužuje“.
 
Petu epizodu osme sezone gledalo čak 18 miliona ljudi, a poslednja epizoda „Igre prestola“emituje se u nedelju, 19. maja.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: