Glumica Beti Vajt proslavila 97. rođendan igrajući poker

Zabava - Subota 19.01.2019 - 12:31

Legendarna glumica i komičarka Beti Vajt proslavila je 97. rođendan uz tortu i igrajući poker s prijateljima, preneli su američki mediji.

Žena s najdužom TV karijerom u istoriji FOTO: TMZ/Getty composites Žena s najdužom TV karijerom u istoriji FOTO: TMZ/Getty composites
Najpoznatija je po ulozi Rouz Nuland u seriji Zlatne devojke, a Beti se i danas može videti u različitim komedijama, filmovima i reklamama.
 
Američka glumica je čak ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najdužom TV karijerom u istoriji.
 
Energije joj ne nedostaje ni u 98. godini, a na pitanje čemu duguje dugovečnost i vitalnost rekla je: „Votki i hot dogovima“.
 
Od 1945. do danas, glumila je u oko 120 filmskih i televizijskih ostvarenja. Nominovana je za 20 Emi nagrada, od kojih je osvojila sedam.
 
Od 2009. godine i uloge bake Eni u filmu Veridba pored Sandre Bulok, njena popularnost u Americi je naglo porasla, a 2011. godine proglašena je za najpopularniju i najomiljeniju javnu ličnost u SAD.
 
U Srbiji, a i širom sveta, poznata je i po reklami za „snikers“ gde kaže: "That's not what your girlfriend said".
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: