Glumica optužena da je seksualno zlostavljala maloletnicu zajedno sa suprugom

Zabava - Četvrtak 28.04.2022 - 14:13

Britanska glumica Zara Pitijan, koja je glumila u filmu "Doctor Strange" uz Benedikta Kamberbača, i njen suprug Viktor Mark optuženi su za seks sa devojčicom (13).

FOTO: Stock Photo FOTO: Stock Photo
Devojka, koja je sada već odrasla, izjavila je da su Zara i Viktor snimali zlostavljanje u pokušaju da rekreiraju pornografske scene. Seksualno zlostavljanje navodno se dogodilo između 2005. i 2008. dok su radili kao instruktori borilačkih veština u Notingamširu. 
 
Porotnici na sudu takođe su imali priliku da čuju razgovor žrtve s policijom, a ona im je opisala detalje njihovih seksualnih radnji. Mark (59) i Pitijan (36) poriču 14 optužbi za seksualno zlostavljanje deteta, prenosi "Daily Mail". 
 
Pitijan je navodno devojku pitala da li želi da igra igru 'izazova' te joj je dala alkoholno piće. Zatim je svom suprugu pružila oralni seks i zamolila devojčicu da im se pridruži. Devojka je kopirala ono što je radila Pitijan, rečeno je poroti, pre nego što je instruktor borilačkih veština Mark navodno imao polni odnos s obe. Devojka nije znala kako da reaguje, ali se, navodno, ovakva polna aktivnost dogodila više puta, te su joj rekli da ne sme ništa da govori.
 
 
"Znala sam da nešto nije u redu, ali jednostavno nisam znala kako da se izvučem iz situacije ili kako da bilo šta kažem. Sećam se da sam pokušavala da kopiram Zarine reakcije u tom trenutku i da sam gledala u nju i pokušavala da budem poput nje u svakom pogledu", rekla je devojka policiji i dodala da se osećala kao da je Pitijan "trenira" da postane bolja u seksu.
 
Na kraju je procenila da je Mark s njom imao polni odnos oko 20 puta u različitim prilikama. Pitijan, koja je glumila u Marvelovu filmu, bila je "na vrhuncu svog uspeha", rekao je advokat Frensis Mekgrat koji zastupa njenog supruga. On se osvrnuo na glumičin uspeh u karijeri dok je unakrsno ispitivao ženu koja je svedočila na sudu.
 
 
"Tokom 2016., mogli ste biti svesni, iz objava u nacionalnim medijima i na društvenim mrežama, da je ona (Zara Mark) uživala neviđeni lični i profesionalni uspeh zbog filma s Benediktom Kamberbačom u glavnoj ulozi. Vi ste 4. decembra 2016. godine, na vrhuncu njenog uspeha, uložili žalbu", rekao je advokat.
 
Žena je na sudu rekla da ti događaji "nisu povezani" te da je smatrala da bi bilo odgovorno otkriti policiji šta se dogodilo, zbog posla na kojem je radila. Rekla je da više nije mogla da se nosi sama s tim bez da ikome išta kaže te je zbog toga odlučila da se obrati policiji. Mark se suočava s četiri optužbe, koje su sve odbijene, a koje se odnose na seksualne napade na drugu ženu koja je imala 15 godina, a koji su se dogodili između 2002. i 2003. godine.
 
Takođe je zajedno sa svojom suprugom Pitijan optužen za 14 odbijenih optužbi za seksualno zlostavljanje spomenute devojke. Suđenje će se nastaviti.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: