GRUDI OD ZLATA: Samanta Foks okrtila kako je osamdesetih osgigurala svoje čuveno poprsje

Zabava - Ponedeljak 23.11.2020 - 12:26

Model i pevačica Samanta Foks (54), koja se, sa samo 16 leta, proslavila kao golišava zvezda treće strane britanskog tabloida "San", otkrila je da je osamdesetih osigurala svoje čuvene grudi za 1,1 milion evra.

Osigurala svaku dojku na po 550.000 evra FOTO: Getty Images Osigurala svaku dojku na po 550.000 evra FOTO: Getty Images
- Po savetu agenta, osigurala sam grudi, svaku dojku na po 550.000 evra - priznala je prirodno obdarena Foksova, za tabloid koji ju je proslavio. - Moj agent je tada rekao: "Ako je Beti Grejbl mogla da osigura svoje noge, možeš i ti tvoje grudi".
 
Kada je 1986. prestala da pozira u toplesu, Samanta je započela muzičku karijeru. Na iznenađenje jačeg pola, Foksova je odavno priznala da je muškarci ne zanimaju i da je lezbijka. Bila je 12 godina u vezi sa Majrom Straton, koja je 2015. preminula od raka. Sada je verena sa Lindom Olson, samohranom majkom dvoje dece.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: