"Hajde da osvojimo poslednje mesto", "Genijalno, folkeri tuguju" - Konstraktina pesma izazvala buru

Zabava - Nedelja 06.03.2022 - 13:51

Konstrakta, odnosno Ana Đurić, pobedila je sinoć na festivalu "Pesma za Evroviziju" i obezbedila sebi odlazak u Torino.

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot

Njena pobeda je izazvala brojne reakcije ljudi, pa je pobednička pesma "In Corpore Sano" sada glavna tema društvenih mreža. Posebno se izdvojio stih "Umetnica mora biti zdrava", pa se neprestano prave mimovi sa njim koji zabavljaju celu Srbiju.

Osim mimova, ljubitelji čuvenog muzičkog takmičenja, zapazili su i grešku jedne novinarke koja je želela da dobije izjavu povodom pobede od Konstrakte, ali joj se obratila sa "Zorja".

Na Instragramu se čak i Konstrakta našalila na svoj račun.

I sinoćni žiri se našao na meti onih koji su shvatili poruku Konstraktine pesme.

Megan Markl su uveliko javili da ju je naša predstavnica pominjala.

"Ovo je posebno i originalno. Konačno ne šaljemo neki kič", "Ljubitelji turbo folka danas plaču", "Svaka čast, konačno nešto sa jakom porukom i da nisu gole pevačice u prvom planu", "Genijalno, razumem da se ne sviđa svima, ipak treba koristiti mozak pri slušanju", pišu ljudi na mrežama.

 


Ipak, ima i onih koji su nezadovoljni.

"Ma daj, ovo je užas, kakva recitacija", "Radničke sportske igre treba otvoriti ovom pesmom, ne Evrzoviziju", "Neka, daj da jednom osvojimo i to poslednje mesto", pišu oni koji ne veruju da ćemo se na ovogodišnjoj Evroviziji dobro plasirati.

Ipak, ko je u pravu - saznaćemo u Torinu.

 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: