Horoskop za 1. april

Zabava - Petak 01.04.2022 - 09:21

Pred vama je horoskop za petak 1. april. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Dobro upravljanje novcem pomoći će vam da povećate svoje prihode i uštedite nešto. Danas možda nećete moći da postignete mnogo toga na profesionalnom planu, jer želite da se fokusirate na odnos sa partnerom. Imaćete njegovu veliku podršku, cenite to.
Bik

Ukoliko želite veću zaradu, morate da udvostručite svoje napore. Zadatak ili rezultat koji ste napravili na poslu verovatno će vas dovesti do toga. Danas je najbolje da ne ulazite u sukob sa partnerom, jer postoji mogućnost da se veza ili brak okonča.

Blizanci

Ukoliko planirate da date novac za nešto veliko, poput nekretnine ili da uložite u poslovni projekat, najbolje je da ne donosite danas takvu odluku. Putovanje sa porodicom van grada može biti odloženo za neki drugi datum, ali vam se smeši jedno novo poznanstvo koje će vam promeniti život.
Rak

Danas ćete ostvariti sve ono o čemu ste maštali prethodnih meseci! Stoji vam uspeh i priliv novca, a to možete proslaviti sa osobom koja vam već duže vreme privlači pažnju. Ne razmišljajte mnogo o prošlosti, cenite dosadašnje rezultate jer se mukotrpan rad napokon isplatio!
Lav

Planiranje nečega za kuću može vas i supružnika potpuno uključiti. Temeljne pripreme su neophodne za one koji putuju na velike udaljenosti. Ovaj dan će biti prilično uzbudljiv za vas i pružiće vam priliku da upoznate ljude koji će pozitivno uticati na vas!
Vaga

Danas je idealan dan se upustite u nešto novo na poslovnom polju! Osim toga, moguća je i promena doma, selidba koja vam se na prvu nije činila primamljivo. Željni ste društvenog života, pa večeras pozovite prijatelje i provedite se sjajno!

Škorpija

Vaše profesionalno znanje i poslovni duh biće veoma traženi na poslu, a to vam može doneti znatno bolju poziciju. Niste raspoloženi za romantiku, pa razgovorom objasnite partneru da vam je posao trenutno fokus. Ipak, pripremite se i za poziv od bivše ljubavi!
Strelac

Vaše finansijsko stanje će se poboljšati ako malo povedete računa o troškovima. Što se ljubavnog polja tiče, prkosite svojim stavovima uporno, umesto da shvatite da se rešenje krije u kompromisu. Imate i više nego dovoljno pažnje od partnera, odužite se jednom romantičnom večerom.

Jarac

Upoznavanje sa nekim važnim iz vaše profesionalne sfere je vrlo moguće. Neki negativni događaji iz prošlosti će vas možda opteretiti, pa ne bi bilo loše da se posvetite sebi i relaksaciji. I dalje vam je u mislima bivša ljubav, ne žudite da brže bolje pronađete partnera - stiže kad se najmanje nadate!
Vodolija

Zadovoljni ste finansijskom situacijom, ali to nije razlog više za rasipanje. Zbog toga lako možete ući u konflikt sa partnerom, prihvatite savet da uštedite. Moguće je pomirenje sa bivšim prijateljem, tako da slobodno možete da očekujete njegov poziv.
Ribe

Možda će vam današnji dan biti malo naporniji nego inače. Nema potrebe da zbog tog gubite motivaciju, sutra je novi dan i nova šansa. Ako razmišljate da li da se upustite u vezu sa osobom koja to želi, učinite - uticaće i više nego pozitivno na vas!

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: