Horoskop za 1. avgust

Zabava - Nedelja 01.08.2021 - 09:54

Pred vama je horoskop za nedelju 1. avgust. Sa srećom.

Foto: Mondo Foto: Mondo

Ovan

Veoma ste komunikativni. Potrudite se da date sve od sebe da se ne opterećujete previše novcem. Odlično se osećate.

Bik

Budite otvoreni za nove informacije i nove poslovne prilike. Sve vam ide od ruke i brzo završavate poslovne obaveze. Neophodno je da brinete više o sebi i svom zdravlju.

Blizanci

Danas je dan za završavanje obaveza. Uradite šta je bitno, ne rasipajte energiju. Probajte da odmarate više posle posla.

Rak

Družite se više sa prijateljima. Ništa vam ne pada teško i želite da pomognete drugima. Realizujte svoje ideje, ne ostavljajte ništa za neki drugi dan.

Lav

Potrudite se da date sve od sebe da budete temeljni. Odredite prioritete. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći na poslu.

Devica

Moguć je kraći put. Nije vam lako da dođete do dobre organizacije ili plana. Pokušajte da se se dogovorite sa kolegama oko svega i da napravite kompromis.

Vaga

Bilo bi dobro da se fokusirate na flert i da konačno priđete osobi koja vam se dopada duže vreme. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Danas nije dan za veću kupovinu.

Škorpija

Budite organizovaniji na poslu i može da dođe do napretka. Svi saradnici mogu da budu velika podrška. Pomalo ste usporeni i potrebna vam je motivacija.

Strelac

Sjajno se osećate danas. Imate elan za rad i spremni ste za napredak. Vreme je za sređivanje dokumentacije, odeće i sitnica u kući. Ne odlažite to više.

Jarac

Usredsredite se na usavršavanje. Upišite kurs koji ste odavno planirali. Veoma ste staloženi i osećate da vam konačno sve ide od ruke.

Vodolija

Preosetljivi ste na kritiku danas. Nije vam lako da se izborite sa svima obavezama u privatnom i poslovnom životu. Organizujte se bolje, a možete da imate pomoć porodice.

Ribe

Danas je dan za kraći put. Iskoristite ga i da se vidite sa prijateljima, ako imate vremena. Lako vam je da dođete do informacija koje su vam važne za posao da biste napredovali.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: