Horoskop za 1. februar

Zabava - Subota 01.02.2020 - 09:43

Pred vama je horoskop za subotu 1. februar. Sa srećom.

Horoskop za 1. februar. Foto: Mondo Horoskop za 1. februar. Foto: Mondo

Ovan

Nemojte da trošite energiju na stvari koje ne možete da promenite. Danas je dan za akciju. Mislite više na svoje potrebe, posvetite više vremena sebi. Moguća je glavobolja.

 slobodni, moguća su nova poznanstva.
Lav

Danas se sjajno osećate. Ako budete imali priliku da idete na kraći put, iskoristite tu šansu. Potrudite se da sve nesporazume sa kolegama rešavate odmah.
Devica

Mogući su iznenadni troškovi, potrudite se da budete racionalniji, bar u šopingu. Ne dozvolite da Vas neki ljudi sa kojima niste bliski poremete svojim kritikama uperenim ka Vama. Skloni ste flertu.
Vaga

Imate dosta planova, ali Vam je potrebna pomoć kolega. Pitajte partnera ili neke bliske prijatelje za savet u vezi sa poslom. Pravite kompromise, ne budite tvrdoglavi. Neka starija ženska osoba može da Vam bude podrška.
Škorpija

Napeti ste. Imate utisak da ne možete lako da se dogovorite sa svima. Popričajte sa kolegama o svemu što Vam smeta. Moguća je glavobolja.
Strelac

Dobro se osećate. Pomalo ste rasejani. Nije dobar dan za započinjanje novih stvari.
Jarac

Neke osobe koje Vam nisu mnogo drage mogu da Vas iznerviraju. Ovo se odnosi na članove porodice. Potrudite se da ne uključujete emocije u posao, jer to nije baš dobro za Vas.
Vodolija

Danas je bitno da budete staloženi. Jedino tako možete da sve završite kada je neophodno. Brže se stvari odigravaju nego što ste zamislili.
Ribe

Danas je sjajan dan za nove početke i planove. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i lako ćete uspeti da završite sve što ste isplanirali. Imate višak energije i savršeno se osećate.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: