Horoskop za 1. februar

Zabava - Utorak 01.02.2022 - 09:33

Pred vama je horoskop za utorak 1. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Danas postoji mogućnost da će vaše tajne biti razotkrivene. Nemojte donositi nikakve odluke i reagovati naprečac. Zvezde kažu da ćete napraviti grešku. Odnos sa partnerom je "na ledu". Iscrpljeni ste, uzimajte suplemente.
 
Bik
Vreme je da zasučete rukave i pozabavite se nečim što već mesecima odlažete. Danas je odličan dan za rešavanje problema. Na ljubavnom polju je već neko vreme zategnuta situacija, baš zato bi trebalo da povedete ozbiljan razgovor sa partnerom i rešite nesporazume.
 
 
Blizanci
 
Imate želju za promenama, kako na poslovnom, tako i ličnom planu. Sačekajte. Danas nikako nije dobar dan za radikalne rezove. Zatražite savet od voljenih. Imate problema sa kostoboljom, neki starinski lek bi mogao da ublaži bolove.
 
Rak
Muči vas situacija na poslu. Osećate da pretpostavljeni nisu zadovoljni vama, a ne vidite u čemu je prolem. Možda očekuju da više radite? Željni ste ljubavi i pažnje, ali nikako da naiđete na pravu osobu. Spustite kriterijume. Pojačajte unos voća.
 
Lav
Maštate o putovanju i promeni sredine. Raspitajte se za neki povoljan aranžman, kratak vikend odmor bi vam baš prijao. Sve intenzivnije razmišljate o nekadašnjem partneru. Pitate se da li ste prenaglili. Pozovite ga i nedoumice će biti rešene. Manji problemi s pritiskom.
 
Devica
Opsednuti ste poslom, očekujete da sve bude savršeno i frustrira vas što i drugi nemaju takav odnos prema radu. Možda bi trebalo malo da se opustite, sve ćete stići da završite. Početak veze sa zanimljivom osobom. Pazite samo da se ne zaletite previše.
 
Vaga
Ponašate se kao da je sve u redu na poslu, a zapravo ste duboko povređeni jer vaše ideje nisu dobile "zeleno svetlo". Smanjite sujetu i razmislite šta možete da uradite drugačije. Slagali ste partnera i to vam se sad obilo o glavu. Gledajte kako ćete da se izvučete...
 
Škorpija
Na poslu vas očekuje jednokratna povišica. Pokazali ste se u prethodnom periodu i bićete nagrađeni. Osećate se loše zbog neke stare ljubavi, želite da dobijete priliku da popravite stvari. Nema potrebe, samo biste se više razočarali.
 
Strelac
 
Danas svi žele da budu vi. "Pucate" od sjajnih ideja, kreativni ste, nema problema koji danas ne uspevate da rešite. Partner je više nego ikada zaljubljen u vas. Provedite veče zajedno, uživaćete. Moguća bakterijska infekcija, testirajte se.
 
Jarac
Mnogi vas se plaše na poslu jer nemate dlake na jeziku. Ipak, sve što kažete, potpuno ste u pravu. Ne dozvolite da nasednete na spletke. Priželjkujete da se "ušuškate" uz nekoga ali nikako da vam se ta ljubav i desi. Obratite pažnju na osobu u komšiluku.
 
Vodolija
Kuburite s novcem i to vam je sada najveći problem. Potražite dodatne izvore prihoda, teško ćete pregurati zimu bez toga. Nemojte da dozvolite da vas brige oko finansija posvađaju s partnerom. Budite podrška jedno drugom. Posetite zubara.
 
Ribe
 
Stalno gunđate zbog situacije na poslu, mislite da zaslužujete više. Pokažite da ste voljni da prihvatite promene i da se potrudite više, pa će nagrada i stići. Slično se ponašate i prema partneru. Možda bi trebalo da siđete sa trona na koji ste sami sebe postavili i da budete malo skromniji.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: