Horoskop za 1. januar

Zabava - Sreda 01.01.2020 - 10:29

Pred vama je horoskop za sredu 1. januar. Sa srećom.

Horoskop za 1. januar. Foto: Mondo Horoskop za 1. januar. Foto: Mondo

Ovan

Preosetljivi ste. Iskoristite slobodno vreme za odmor i nemojte da se preforsirate na poslu. Budite diskretniji.
Bik

Preko prijatelja ili preko Interneta možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Dobro se osećate i pozitivni ste. Imate višak energije i želite da upoznajete nove ljude.

Blizanci

Zadovoljni ste time kako se stvari odvijaju na poslu. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Prilagodite se drugima koliko možete, jer će Vam to biti od koristi.
Rak

Danas je sve kako treba u vezi, komunikativni ste i imate odličan odnos sa partnerom. Porazmislite o usavršavanju, nekom kursu jezika. Hteli biste da danas uradite previše stvari, ali bolje je da se fokusirate na prioritete.
Lav

Nemojte da se forsirate da radite previše ako ste nervozni. Moguće su rasprave sa drugima. Bolje je da završite započete stvari, nego da započinjete nove. Platite račune na vreme.
Devica

Posvetite se malo više privatnom životu. Izađite sa prijateljima do grada, moguće je neko novo poznanstvo. Očekujte od neke osobe pojačanu pažnju i komplimente.
Vaga

Danas bi trebalo da se potrudite da budete što vredniji na poslu. Uozbiljite se. Nemojte biti površni i pazite na moguće greške.
Škorpija

Strastveniji ste nego inače. Pojačana je potreba za ljubavlju i pažnjom. Potrudite se da se usmerite na osobe koje su oko Vas, možda postoji mogućnost za nešto više od prijateljstva.
Strelac

Idealan je dan za nove početke na poslu. Potrudite se da sve bude organizovano. Osetljivi ste na kritiku, ali možda nije loše da saslušate neki savet.
Jarac

Posvetite više pažnje partneru. Neko može da iskoristi Vašu dobrotu i da Vam traži neku uslugu. Razmislite dobro šta ćete da uradite, da ne biste bili iskorišćeni.
Vodolija

Izbegavajte da svima pričate o problemima koje imate. Danas je moguć priliv novca, pa će to da potisne poslovna dešavanja u drugi plan. Odlična je saradnja sa kolegama.
Ribe

Veoma ste komunikativni danas. Suzdržite se od kritikovanja drugih ljudi. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: