Horoskop za 1. maj

Zabava - Ponedeljak 01.05.2023 - 10:27

Pred vama je horoskop za nedelju 1. maj. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 1. maj 2023. godine vam donosi pravo opuštanje. Dan u kom zasluženo odmarate, ponosni na rezultate koje ste ostvarili u prethodnom periodu. Danas možete da očekujete lepu vest od člana porodice, koja će još više upotpuniti vašu pozitivnu energiju. Okružite se bliskim ljudima i uživajte!
 
BIK
Vaš dnevni horoskop vam predviđa napetost zbog pregršt obaveza. Nije povoljan dan za obavljanje napornih zadataka, mali predah može da vam pomogne da budete produktivniji. Napunite baterije nekom vrstom relaksacije. Danas očekujte poziv od osobe iz prošlosti. Astrolozi savetuju da ne preterujete sa začinjenom hranom.
 
BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju novčani dobitak! Već neko vreme čekate vesti o trudu koji ste uložili u prethodnom periodu i danas je taj dan. Finansijska situacija će se konačno stabilizovati, ali horoskop vas savetuje da se ne rasipate novcem. Ukazaće vam se prilika za kvalitetnu saradnju, naročito ako se bavite privatnim biznisom. U ljubavi sve ide kako treba.
 
RAK
Horoskop vas savetuje da se ne bavite tuđim stvarima. Danas nastaje problem u komunikaciji sa prijateljima. Obratite pažnju na brzopletost, može mnogo da vas košta. Partner vam zamera nedostatak pažnje, idealna je prilika da mu se odužite. Iznenadite ga nepredviđenim odlaskom u prirodu. Pojačajte unos vitamina.
 
LAV
Dnevni horoskop za 1. maj 2023. godine vam donosi novo poznanstvo! Zapašće vam za oko zanimljiva osoba koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja. Leptirići u stomaku javiće se kao "dobar dan", a čini se da ste skeptični pri pomisli da se prepustite. Nema potrebe, uvidećete koliko će ova osoba pozitivno uticati na vas. Uspeh na poslu je zagarantovan!
 
DEVICA
Danas dobro obratite pažnju kome se poveravate, ne žele vam sve osobe iz poslovnog okruženja dobro. Mnogi u vama vide konkurenciju, pa se pripazite saveta koje dobijate. Slušajte svoju intuiciju, čeka vas promena koja će vam prijati. Potrebno je da budete strpljivi, a to važi i kada je ljubavna situacija u pitanju.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 1. maj 2023. godine vas podseća da ne sumnjate u svoje odluke ili u to da li nešto obavljate kako treba. Sve ide po planu, samo danas osećate manjak energije i samopouzdanja. Kada je ljubav u pitanju, prija vam pažnja koju dobijate od osobe suprotnog pola. Ne shvatajte svaku priliku olako.
 
ŠKORPIJA
Ukoliko danas planirate da brže bolje završite papirologiju, zaustavite se na vreme. Pokušajte da odložite potpisivanje bilo kakvog važnog ugovora. U ljubavi postoji nekoliko nesuglasica, budite iskreni prema partneru i recite šta vam stvara nezadovoljstvo.
 
STRELAC
Vreme je da se bacite na traženje posla, ali još važnije je da ne birate previše. Svaki posao ima vrline i mane. Pokrenite se u bilo kom smislu, jer jedna vrata uvek otvaraju druga. Danas očekujte lep gest od osobe suprotnog pola. Prijaće vam pažnja. Više spavajte.
 
JARAC
Pomalo ste tajnoviti danas i ne želite nikome da govorite o svojim planovima, a možda je tako i bolje. Veza sa partnerom je puna strasti i uzbudljivih događaja. Obratite malo više pažnje na ishranu. Prijala bi vam fizička aktivnost, to će vam doneti novu energiju.
 
VODOLIJA
Veliki izazov je pred vama! Niste sigurni kojim putem da krenete i konstantno vagate. Ne dozvolite da okolina utiče na vas, slušanje intuicija je prava odluka. Imate veliku podršku partnera, poslušajte savet prijatelja kog najduže poznajete. Čuvajte se povreda.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 1. maj 2023. godine kaže da danas uživate, jer vam se ispunjava neka želja koju odavno imate! Spremni ste da izađete iz zone komfora i to vas raduje. Očekuju vas i neka poznanstva koja bi mogla mnogo da vam pomognu u poslu i napretku. Ne zaboravite zbog svega toga na članove porodice.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: