Horoskop za 1. mart

Zabava - Petak 01.03.2019 - 08:00

Pred vama je horoskop za petak 1. mart. Sa srećom.

Horoskop za 1. mart. Foto: Mondo Horoskop za 1. mart. Foto: Mondo

Ovan

Budite strpljivi na poslu, jer možda neće sve ići kako ste planirali. Ako Vam se neka osoba dopada, pokažite joj naklonost. Ne preterujte sa ljutom ili jakom hranom danas, moguć problem sa varenjem.

Bik

Pomalo ste usporeni i niste raspoloženi za rad. Najradije biste uživali i odmarali se. Provedite više vremena sa porodicom i prijateljima.

Blizanci

Nemate dovoljno energije. Moguć je pad imuniteta. Najbitnije je da se ne premarate na poslu. mogući su povećani troškovi.

Rak

Možete dobiti ponudu za saradnju od neke osobe. Odličan je dan za posao. Šta god da ste zamislili biće lako izvedeno danas. Moguć problem sa pritiskom.
Lav

Danas bi trebalo da budete detaljniji na poslu. Pazite na rokove. Neka ženska osoba može biti podrška u svemu danas.

Devica

Pozitivni ste, dobijate pregršt komplimenata. Iskoristite dobre aspekte za nove poslovne saradnje. Ako ste u vezi, ugodite partneru.

Vaga

Mogući su povećani troškovi, ali ćete sve brzo rešiti. Danas nije dan za šoping, već bi trebalo da provedete više vremena kod kuće. Pomalo ste pasivni i nemate motivaciju za rad.

Škorpija

Danas ste veoma romantični. Želite da provedete više vremena sa dragom osobom. Skloni ste flertu i postoji mogućnost za neko zanimljivo poznanstvo.

Strelac

Moguć je pojačan apetit danas, ali ne preterujte sa konzumacijom hrane. Potrebno je da budete detaljni na poslu. Dobro ste raspoloženi.

Jarac

Bićete pomalo napeti. Bavite se nekom aktivnošću, to će Vam prijati. Romantični ste i skloni ste flertu.

Vodolija

Ne osećate se najbolje. Umorni ste i ne želite previše aktivnosti u toku dana. Dajte sebi oduška, nemojte se preforsirati.

Ribe

Odličan je dan za druženje sa prijateljima. Budite ljubazni prema saradnicima, jer ćete tako lakše doći do rešenja problema na poslu. Danas je odličan dan za kupovinu tehnike.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: