Horoskop za 1. mart

Zabava - Utorak 01.03.2022 - 09:32

Pred vama je horoskop za utorak 1. mart. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Pripazite da obuzdate "jezik" kada komunicirate sa porodicom i prijateljima. Postoji velika verovatnoća da ćete ih svojom nepromišljenošću povrediti. Nakon napetog dana očekuje vas veče iz snova. Romantičan sastanak popraviće vam raspoloženje. Proverite puls.
Bik

Danas vas očekuje miran dan na poslu. Sve teče glatko, a izostanak pritiska ostaviće prostora za kreativnost. Dolazite na ideje koje će se ispostaviti veoma korisne.  Zvezde savetuju da slušate signale tela – čini se da nešto nije u redu sa vašim zdravljem.
Blizanci

Savršen dan za planiranje putovanja. Prokrstarite Internetom i pogledajte ponude, velika je verovatnoća da ćete naići na veoma povoljnu koju bi bilo šteta da propustite. Situacija na ljubavnom planu nije idealna, zato vam, između ostalog, i treba da otputujete.  

Rak

Očekuje vas neverovatno produktivan dan, a odnos sa kolegama je bolji nego ikada. Uživate njihovo poštovanje, a to vas tera da budete još bolji. Mnogo stvari krijete od partnera, a istina preti da izađe na videlo. Iskrenost je uvek najbolja opcija. Povedite računa o ishrani, gojite se.  
Lav

Danas je važno da budete izuzetno ljubazni u ophođenu prema drugima, čak i ako vas sagovornik strašno razbesni. U suprotnom, možete sebi stvoriti gomilu neprijatelja. Neko iz davne prošlosti se raspituje za vas, uskoro možete da očekujete poruku i poziv. Proverite šećer.
Devica

Ne odlažite važne stvari za drugu polovinu dana. Bilo bi dobro da promenite pristup kolegama na poslu, tek onda ćete se osećati kao tim. Ljubavni odnosi su danas napeti. Iskren razgovor će rešiti sve razmirice. Potrebno je da podignete imunitet.

Vaga

Nemojte juriti za lakom zaradom, svaki rizičan poduhvat vam se može "obiti o glavu". Zvezde nagoveštavaju neočekivano, ali prijatno poznanstvo. Prihvatite poziv za sastanak, lepo ćete se provesti. Manje tegobe sa leđima, promenite položaj spavanja.  
Škorpija

Očekuju vas pozitivne promene na ličnom planu. Dan će obeležiti veoma različita komunikacija, prijatne razgovore smenjivaće žestoke rasprave. Sve to će vas jako umoriti pa ćete uveče žudeti za tišinom. Jedite više zelenog povrća.

Strelac

Dan je savršen za učenje i kreativnost. Iskoristite ovaj nalet da naučite nešto novo što će vam koristiti u poslu. Ljubavna situacija bez većih promena za zauzete, ali slobodne očekuje interesantan susret. Danas izbegavajte fitičku aktivnost.

Jarac

Uzdržite se od razgovora o politici sa ljudima koji vam nisu bliski, čak ni sa nepoznatim osobama. Nepotrebno ćete ući u rasprave koje će vam "podići pritisak". Zvezde preporučuju odlazak u bioskop, velika je verovatnoća da ćete imati zanimljiv susret.
Vodolija

Izuzetno aktivan dan pun neočekivanih obrta, ali vi sve pratite i stižete. Vaše veštine komunikacije su za divljenje. Manji novčani problemi neće vam pokvariti raspoloženje. Otvoreni ste za novu ljubav, ali moraćete još da sačekate na nju.
Ribe

Slušajte svoju intuiciju. Dan neće biti posebno prijatan za predstavnike ovog horoskopskog znaka, ali zvezde jasno ukazuju da možete sve da podnesete. ne dozvolite da vas izneriva partner. Ako uđete u raspravu, neće se dobro završiti. Smanjite unos kafe.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: