Horoskop za 1. novembar

Zabava - Petak 01.11.2019 - 09:20

Pred vama je horoskop za petak 1. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 1. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 1. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Kreativni ste. Bilo bi dobro se potrudite malo više oko partnera. Ako ste slobodni, romantični ste i spremni za nova poznanstva.
Bik

Očekuju Vas  prijatni susreti danas, a saradnja sa drugima će biti lakša nego inače. Pravite kompromise. Pazite da ne trošite previše novca.

Blizanci

Možete da očekujete jako uspešan dan. Dajte svoj maksimum u svim oblastima, jer imate višak energije. Bavite se više sportom, šetajte, to će dosta da znači za Vaše zdravlje.
Rak

Posvetite više pažnje partneru. Vreme je za uživanje u toplini doma. Pomalo ste pasivni. Dosta se brinete zbog novca i troškova.
Lav

Volite kada ste u toku svih zbivanja. Vredni ste i ambiciozni i to će drugi da cene. Strastveni ste i uživate u ljubavi danas
Devica

Niste raspoloženi za rad i nemate fokus. Najradije biste samo spavali. Moguć je problem sa pritiskom i imunitetom.
Vaga

Provedite više vremena kod kuće, sa voljenom osobom. Poradite na komunikaciji, s obzirom na to da je aktivno polje dogovora i priče. Moguć je kraći put.
Škorpija

Pričljivi ste i skloni flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, a ne gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već probali nešto pre. Vreme je za nove priče.
Strelac

Mogući su povećani troškove. Dobar je dan za kontakte i saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem lako da rešite. Drugi mogu da budu od pomoći.
Jarac

Ne mešajte privatni i poslovni život. Treba vam odmor, a imate previše obaveza. Danas se ne osećate baš najbolje, nemate motivaciju za rad.
Vodolija

Previše ste fokusirani na sebe. Bitno je da Vam bude zabavno u vezi. Ako ste slobodni, obratite pažnju na osobu koju možete da upoznate preko prijatelja. Budite temeljni na poslu.
Ribe

Napeti ste danas i niste raspoloženi za druženje. Previše obaveza Vam pravi dodatni pritisak. Potrebna Vam je pomoć kolega. Neka ženska osoba može da Vam da dobar savet u vezi sa poslom.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: