Horoskop za 1. septembar

Zabava - Petak 01.09.2023 - 09:29

Dnevni horoskop za 1. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 1. septembar 2023. godine vam savetuje da se fokusirate na dnevne poslovne obaveze. Previše ste rasejani i to svi primećuju na poslu. Potreban vam je odmor. Razmilsite o njemu ukoliko imate mogućnosti. Fizički se više aktivirajte!
 
BIK
 
Vaša tvrdoglavost danas dolazi do izražaja. Pokušajte da je suzbijete kada je reč o poslu. Ne libite se da sasllušate tuđa mišljenja i savete, a onda da date svoje. U ljubavi nailazite na turbulencije. Moglo bi da dođe do nerazumevanja i loše komunikacije sa partnerom. Vežbajte strpljenje!
 
BLIZANCI
 
Ovih dana imate osećaj da vam ništa ne ide od ruke. Razmišljate na sto strane, a ništa ne završavate. Bolje se fokusirajte na jedno i posvetite tome. U kući vas očekuju manje razmirice. Izbacite negativnu energiju kroz fizičku aktivnost, a prijaće vam i boravak u prirodi.
 
RAK
 
Želite svima da učinite, zbog toga vi ispaštate. Posvetite se malo sebi i svojim najbližima. Zvezde vam savetuju da na poslu ne reagujete burno kada vam nešto nije po volji. Tri puta razmislite pre nego što odgovorite kolegama ili nadređenima. Više odmarajte!
 
LAV
 
Danas bićete željni pažnje gde god da se nađete. Vodićete glavnu reč i istaknuti se na poslu. Trudite se da ne otkrivate previše svoje planove. Radite marljivo i trud će se isplatiti. Slobodni Lavovi mogu da očekuju poziv za intimnije druženje, dok oni zauzeti uživaju u varnicima.
 
DEVICA
 
Početak dana nešto napetiji. Očekujte kritike na poslu iz dobre namere. To bi moglo da vas natera da budete disciplinovaniji. Danas vam stiže priliv novca, nemojte odmah da krenete u impulsivnu kupovinu. Dobro rasporedite troškove za ceo mesec.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 1. septembar 2023. godine vas upozorava da ne budete previše zatvoreni. Imate potrebu da se branite pre vremena. To je u redu, ali ljudima izgledate nedostupno, te vrlo moguće da neće poželeti saradnju sa vama. U ljubavi sve ide svojim tokom, onako kako ste zamislili.
 
ŠKORPIJA
 
Vaša burna priroda i oštar jezik danas su na vrhuncu. Trudite se da ne iznosite svakom mišljenje koje vam padne na pamet, pogotovo u impulsu. Mogli biste nekome da se zamerite, ali moguće su i svađe. Slobodne Škorpije očekuje novo poznanstvo kada se najmanje nadaju. Zauzete traže više pažnje.
 
STRELAC
 
Danas imate toliko ideja i ambicija da ne znate šta ćete pre. Ne rasipajte energiju na prolazne ljude i ideje koje vam ne donose dobro. Očekuju vas troškovi vezani za kuću, te pametno raspodelite novac. Obratite pažnju na kretanje u saobraćaju!
 
JARAC
 
Početak meseca vam donosi nove izazove. Bićete u prilici da sarađujete sa važnim ljudima. Ukoliko imate privatan biznis otvaraju vam se nove mogućnosti. Pametno ih iskroristite! Zaljubljeni Jarčevi biće na sedmom nebu. Pokušajte da budete racionalniji!
 
VODOLIJA
 
Tri put meri, jedanput seci je vaša parola za danas! Ne sudite pre vremena, mogli biste mnogima da se zamerite. U poslu je vreme da se više istaknete, poseduje dosta ambicija. Ne libite se da iskažete svoje ideje. Nadređeni će to ceniti.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 1. septembar 2023. godine vas savetuje da ne sedite na dve stolice. Odlučite šta vam više prija i odgovara, kako na poslu, tako i na ljubavnom polju. Umesto na kupovinu prolaznih stvari, bolje uložite u nešto što će vam se isplatiti.
 
 
 
 
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: