Horoskop za 10. januar

Zabava - Ponedeljak 10.01.2022 - 09:40

Pred vama je horoskop za ponedeljak 10. januar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Danas ćete konačno videti stvari realno, onakve kakve su, a ne kakve biste voleli da budu. Razmišljate o nekom usavršavanju, a na nekom poslovnom događaju biste mogli da čujete važne informacije o poslu. Raspoloženi ste i lako biste danas mogli da steknete nove prijatelje.
Bik

Ostvaruje vam se cilj koji ste sebi postavili pre izvesnog vremena i niko nije srećniji od vas zbog toga. To bi moglo da vam donese i značajnu finansijsku dobit, samo se malo strpite. Moguće je da ćete danas otkriti i neki svoj talenat za koji ranije niste znali.
Blizanci

Prethodnih dana ste možda imali problema u komunikaciji sa drugima, ali danas je priča potpuno drugačija. Izuzetno ste romantični i strastveni, a ako ste u vezi, možda razmišljate i o braku. Budite strpljivi, znaćete kada je pravo vreme za to.
Rak

Najradije biste da danas provedete vreme sa porodicom i da ne razmišljate previše o poslu. Pazite da vas kolege ne uvuku u neku raspravu u kojoj biste mogli da kažete više nego što biste želeli. Usavršavanje bi moglo da vam pomogne da napredujete.
Lav

Vaša sposobnost da se svemu brzo prilagodite danas posebno dolazi do izražaja. Uživate u vezi i želite da svaki slobodan trenutak provedete sa parnterom, ali istovremeno, ne želite da ga gušite. Dobijate neočekivanu poslovnu priliku koju bi trebalo dobro da razmotrite.
Devica

Danas ćete možda morati da preduzmete neke drastične poteze da biste ostvarili svoje planove, ali bićete zadovoljni na kraju dana. Ukoliko partner ima problem, vaši saveti i podrška bi mogli da mu budu dragoceni. Uzmite u obzir mišljenje kolega na poslu, ne namećite stav da vi sve najbolje znate.
Vaga

Želite da u svemu budete najbolji po svaku cenu, što ljudima oko vas smeta i polako se udaljuju. Jedno prijateljstvo vam je na "klimavim nogama", dajte sve od sebe da ga spasete. Imate dosta posla, zbog čega ste napeti i uznemireni, ali uspećete da završite sve što je potrebno.
Škorpija

Danas što više vremena provodite među ljudima. U razgovoru sa kolegama biste mogli mnogo da naučite, a iskren razgovor sa partnerom pomoći će da postanete još bliskiji. Puni ste energije, iskoristite to za dobre stvari.

Strelac

Pazite danas da ne preterate u jelu i piću jer bi to baš moglo da vam pokvari dan. Niste naročito dobro raspoloženi, prijaće vam da se malo osamite. Oklevate da iskažete svoje mišljenje iz straha šta će drugi ljudi misliti.
Jarac

Pažljivije nego ikad danas razmišljajte kome smete da verujete i kome šta govorite. Osoba na koju nikad ne biste ni posumnjali lako bi mogla da vas izda. Na poslu sve ide kako treba, moguće je i unapređenje.
Vodolija

Inače ste ubeđeni da sve možete sami i da vam ne treba ničija pomoć, ali danas bi trebalo da je prihvatite. Previše obaveza koje imate vas sprečavaju da provedete više vremena sa partnerom. Nemojte da krivite sebe za stvari za koje niste odgovorni.
Ribe

Iskoristite svoju kreativnost da rešite probleme na svoj način. U redu je da saslušate druge, ali ipak bi trebalo da poslušate sebe i svoj instinkt. U potpunosti se dajete u vezi i želite da se partner malo više potrudi oko vas.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: