Horoskop za 10. jul

Zabava - Petak 10.07.2020 - 09:31

Pred vama je horoskop za petak 10. jul. Sa srećom.

Horoskop za 10. jul. Foto: Mondo Horoskop za 10. jul. Foto: Mondo

Ovan

Posvetite se sebi. Možda ne možete da izdvojite više vremena za partnera, a to može loše da utiče na vaš odnos.

Bavite se sportom.

Bik

Romantični ste i strastveni. Danas je sjajan dan da provedete neko vreme sa partnerom. Osećate se prilično napeto jer vam ne uspeva da se bolje organizujete.
Blizanci

Preosetljivi ste. Ne podnosite dobro kritiku. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu i to će drugi da cene kod vas.
Rak

Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zadovoljni ste novčanom situacijom i time kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego inače.
Lav

Nemojte da forsirate sebe da radite previše ako se ne osećate baš najbolje. Bolje je da samo završite započete stvari. Odradite ono što je prioritet.
Devica

Partner će sigurno da se potrudi oko vas i ugađaće vam. Očekujte od neke osobe pojačanu pažnju i komplimente. Zadovoljni ste kako vam ide obavljanje obaveza i kako napredujete.
Vaga

Budite što vredniji. Dajte sve od sebe da budete detaljni. Držite se plana rada i uozbiljite se. Provedite više vremena u prirodi. Moguć je problem sa alergijom i leđima.
Škorpija

Strastveniji ste više nego inače. Želja za ljubavlju i pažnjom opada u večernjim satima. Potrudite se da se fokusirate na osobe koje su vam uvek od pomoći.
Strelac

Moguć je priliv novca. Idealan je dan za nove početke na poslu. Budite detaljni i ne uključujte se previše emotivno u posao, tako sigurno nećete biti produktivni.
Jarac

Završite samo svoje obaveze, ne morate uvek drugima da budete pri ruci. Prijalo bi vam da provedete više vremena kod kuće, da se odmorite. Preosetljivi ste.
Vodolija

Posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni, danas će vas zanimati samo posao. Bićete zadovoljni komunikacijom sa kolegama i lako ćete da rešite sve probleme.
Ribe

Ono što je bitno je da treba da se suzdržite od toga da svakom kažete šta mislite. Ne opterećujte se previše mišljenjem drugih ljudi. Zbog previše posla je moguć stres, a može da se javi i glavobolja.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: