Horoskop za 10. jun

Zabava - Četvrtak 10.06.2021 - 09:28

Ribe imaju nepogrešivu intuiciju, Strelac bi da flertuje, Bik dobija dobar savet, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 10. jun FOTO: Mondo Pročitajte dnevni horoskop za 10. jun FOTO: Mondo
Ovan
Bilo bi dobro da razmislite kako da se opustite i da radite nešto što je vama zanimljivo. Nije uvek bitan samo posao. Potrudite se da date na poslu svoj maksimum.
 
Bik
Budite uporni i ne odustajte od svojih ciljeva. Ne prihvatate baš lako kritiku. Neka osoba koja vam je bliska ili je član porodice može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.
 
Blizanci
 
Ne pokušavajte da svima objasnite svoje postupke. Recite saradnicima ono što žele da čuju, ali se ipak držite svog plana. Izbegavajte sukobe.
 
Rak
Ne želite da se otvorite, a što se tiče vaših planova, ali ne morate svima da pričate o svojim idejama. Zadržite nešto za sebe. Priliv novca je očekivan. Budite otvoreni prema kolegama jer ćete tako lako da se dogovorite.
 
Lav
Ne dopuštajte previše drugim ljudima da vam se mešaju u odluke. Ne mora svaki postupak da bude logičan, ali bitno je da sve što radite vama prvenstveno odgovara. Potrudite se da ostvarite planove koji vas duže vreme opterećuju.
 
Devica
Svoje slabosti treba da probate da ispravite i da ne dozvolite da, ako ste nemotivisani, ne završite obaveze. Neko može da vas smatra neozbiljnim. Nije idealan dan za nove dogovore i početke novih saradnji.
 
Vaga
Da biste bili ubedljiviji važno je da budete u dobrim odnosima sa kolegama. Mogu da vam daju dobar savet u vezi sa poslom. Neke ideje koje imate duže vreme mogu da se realizuju.
 
Škorpija
Razmislite šta vam je potrebno da bi ste se osećali danas bolje. Napeti ste zbog posla. Atmosfera na radnom mestu možda nije idealna ali saradnici mogu da vam dosta pomognu da bi ste sve završili u roku.
 
Strelac
Prvo što pomislite da je važno je verovatno najbitnije. Drugi ljudi mogu da vas opterećuju i da ne odradite ništa kako treba. Malo ste rasejani i romantični, a ako ste slobodni skloni ste flertu..
 
Jarac
Potreba za trošenjem novca je povećana. Ugodite sebi. Ispunite neku želju koju imate odavno da kupite stvari koje su vam bitne.
 
Vodolija
Ne zapostavljajte partnera zbog previše posla. Potrudite se da napravite kompromis sa njim. Ako ste slobodni, moguće neko poznanstvo preko prijatelja ili na nekom putu.
 
Ribe
Bliska osoba može da vam potvrdi mišljenje o planovima koje imate odavno, tj. da ste prilično u pravu u vezi toga šta i kako može da se uradi. Osećate da ste poštovani na radnom mestu. Sada imate više vremena za svoju porodicu.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: