Horoskop za 10. jun

Zabava - Subota 10.06.2023 - 08:30

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 10. jun 2023. godine vam savetuje da više obratite pažnju na to šta vam ljudi govore. Moguće da će neko poželeti indirektno da vam ukaže na vaše ponašanje. Prihvatite svaku kritiku i izvucite iz nje samo najbolje. Ne dajte partneru povoda za ljubomoru, budite otvoreni i direktni.
 
BIK
 
Taman kad ste pomislili da su vas obaveze prošle, nove vam kucaju na vrata. Nedostaju vam jasan plan i podrška. Ne idite glavom kroz zid već potražite pomoć bliskih ljudi. Izbegavajte priče iza leđa i ogovaranja, ma koliko da ste ogorčeni. To će vas spasiti bespotrebnog stresa.
 
BLIZANCI
 
Danas vam zvezde donose lepo raspoloženje i dan za uživanje. Zaslužili ste. Okružite se dragim ljudima ili jednostavno negde otputujte. Slobodni Blizanci su na meti udvarača. Ne znate za koga pre da se odlučite. Zauzeti bi trebalo da se više posvete partneru i razgovaraju o problemima. Ima nade!
 
RAK
 
Početak dana pomalo ubrzan, stići će vas obaveze koje niste završili na vreme. U ostatku dana očekujte olakšanje. Idealno je da okupite prijatelje ili organizujete porodični ručak. Jedna osoba će vas kontaktirati iz inostranstva. Nije loša ideja za kratak put. Moguće su glavobolje zbog promene vremena!
 
LAV
 
Jasno znate ka čemu stremite. Ne dozvolite da vas drugačiji stavovi od vaših obeshrabre. Hrabro koračajte napred i ulažite u sebe. Smanjite bespotrebne troškove i odvajajte novac sa strane. Biće vam potreban za naredni period. Slobodni Lavovi bi mogli da upoznaju svoju srodnu dušu. Više vežbajte!
 
DEVICA
 
Slabi ste na jednu osobu. To ne mora da bude ljubavni partner. Razmislite šta dobijate time i koliko to može da utiče kasnije na vaš odnos. Slobodne Device očekuje poziv na dejt, dok će one zauzete da uživaju u strastima i ljubavi. Obratite više pažnje na ishranu.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 10. jun 2023. godine vam savetuje da ne obraćate pažnju na priče "rekla-kazala". U tim prilikama odreagujte mudro ili kroz šalu. Očekuje vas poziv za jednu zanimljivu poslovnu saradnju, kao i ljubomoru od strane partnera. U razgovoru je ključ. Zdravlje dobro! Unosite više tečnosti.
 
ŠKORPIJA
 
Danas očekujte smenu raspoloženja. I to je u redu. Prihvatite svaku emociju kao deo sebe i razmisltie zbog čega se ona javila. Vreme je da rešite stvari iz prošlosti koje vas i dalje muče. Nedostaju vam fokus i uživanje. Radite stvari koje vam prijaju.
 
STRELAC
 
Zvezde vam danas donose mali izazov na životnom planu. Razmislite šta želite i u kom smeru da idete. Očekujte nove poslovne prilike ili poziv na zajedničku saradnju. Vaš dosadašnji trud će se isplatiti. Nije vreme za velika ulaganja i trošenje. Racionalno rasporedite novac. Proverite krvnu sliku!
 
JARAC
 
Umor vas je stigao, a vas ne drži mesto. Odvojite malo vremena za sebe i napunite baterije za predstojeću nedelju. Odlazak u prirodu ili produženi vikend će vam dobro doći. Imate osećaj da vas partner ne razume, možda niste bili dovoljno jasni. Slobodni Jarčevi uživaju u slobodi i ne planiraju da se skrase.
 
VODOLIJA
 
Imate osećaj da stagnirate ili nazadujete. To je znak da nešto uradite po tom pitanju. Izlazak iz zone komfora može da bude težak, ali jednom kad presečete, nikada se više nećete vratiti nazad. Klonite se gužve u saobraćaju i smanjite poroke ako ih imate.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 10. jun 2023. godine vam donosi nove izazove na poslovnom planu. Saradnja sa novim ljudima može da bude stresna. Za poverenje je potrebno vreme, pa tako i sa kolegama. Budite strpljivi. U ljubavi sve ide svojim tokom. Slobodne Ribe bi mogle da osete leptiriće u stomaku. Ne žurite sa odlukama.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: