Horoskop za 10. novembar

Zabava - Nedelja 10.11.2019 - 07:46

Pred vama je horoskop za nedelju 10. Sa srećom.

Horoskop za 10. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 10. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Sve ide kako treba na poslu i veoma ste zadovoljni. Pokažite partneru osećanja, nemojte da ih krijete.

Slobodni, danas nije dan za menjanje vašeg "statusa"!
Bik

Niste zadovoljni uspehom na poslu. Potrudite se da date sve od sebe, a neke obaveze koje ste mislili da ste završili ćete možda morati opet da odradite. Pokušajte da odradite sve temeljno sami, to je najbolja opcija.
Blizanci

Organizujte se dobro da ne bi Vaša veza trpela. Zadržaćete naklonost i poverenje partnera ako ga ne zapostavljate. Ne ulazite u rasprave oko novca.
Rak

Ne ulećite u avanture i ne verujte previše nekoj osobi, nego gledajte dela. Partner može biti strastveniji nego inače, pa možete da poradite na strasti. Neki novi projekti su izvesni na poslu.
Lav

Imate dosta posla. Lakše obavljate obaveze koje imate i bolje ste organizovani. Shvatili ste da ne treba da trošite energiju na neke nove stvari, već treba da se držite primarnih obaveza.
Devica

Prilično ste umorni od posla. Nije dobra saradnja sa osobama sa kojima već nije bilo sve kako treba. Bolje je da radite sa novim saradnicima, ako je to moguće. Moguća glavobolja.
Vaga

Provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu sa kojom ćete imati dobru komunikaciju. Pravite kompromise na poslu.
Škorpija

Ove nedelje ste sjajno raspoloženi. Zabavite se sa prijateljima, družite se više. Na poslu će sve ići kako treba, pa nema razloga za brigu.
Strelac

Imate višak energije. Danas Vam sve ide od ruke. Skloni ste flertu. Nije idealan dan za posao, ali jeste za putovanja i druženje.
Jarac

Danas bi trebalo da više vremena provedete sa porodicom. Ne osećate se baš najbolje. Ipak, ne započinjite neke nove poslove ili obaveze jer nije idealan dan za rad.
Vodolija

Veoma ste komunikativni i odlično se osećate. Imate sjajnu saradnju sa drugima. Brže završavate sve obaveze nego što ste očekivali. Samo je bitno da nemate prebukirani raspored da ne biste bili pod stresom.
Ribe

Priliv novca je očekivan. Prezadovoljni ste kako sve ide na poslu. Lako dolazite do novih saradnji, a imate i podršku kolega. Pokušajte da saslušate drugu stranu, pa i kad ste u pravu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: