Horoskop za 10. oktobar

Zabava - Utorak 10.10.2023 - 10:20

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023. godine vam donosi poslovni brodolom. Ili ćete ostati na poziciji gde jeste ili vam sleduje velika promena. Nema razloga za paniku, sve se dešava sa razlogom. U ljubavi budite direktniji. Moguće su glavobolje!
 
BIK
 
Danas vam se je uspeh na zadvidnom nivou. Bićete pod budnim okom nadređenih. Budite ravnopravni u donošenju odluka, razmenjujte ideje i budite otvoreni za sve opcije. Ceniće vas! U ljubavi moguće su manje trzavice. Niste sigurni šta želite od odnosa, dajte sebi malo vremena.
 
BLIZANCI
 
Početak dana vam donosi malo napora. Moraćete da podmetnete leđa kako biste izgurali dan. Slobodni Blizanci su na meti udvarača, uživaju u flertu. Zauzeti će poželeti da reše ne nedoumice sa partnerom. Budite spremni na kompromis. Obratite pažnju na krvni pritisak!
 
RAK
 
Zvezde vam danas donose preokret u karijeri. Poželećete da izađete iz zone komfora što je odlična ideja. Potražite podstrek bliskih ljudi ili se posavetujte sa iskusnijim. Pripazite na finansije, mogli biste da uđete u bespotrebni trošak. Izbegavajte gužve u saobraćaju!
 
LAV
 
Previše ste ponosi da biste danas priznali svoje greške. To bi moglo da vam donese više štete, nego koristi. Budite direktni i otvoreni u komunikaciji, pogotovo sa ljudima na položaju. U ljubavni je mirno more. I slobodni i zauzeti uživaju u romansi.
 
DEVICA
 
Previše se trudite da sve bude savršeno. Svi greše i prihvatite svoje greške kao deo vas. Poenta je da iz njih nešto naučite. Izbegavajte impulsivnu kupovinu, uskoro vas očekuje manji priliv novca. Na ljubavnom polju sve ide onako kako ste zamislili. Više odmrajate!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023. godine vam savetuje da ne stavljate tuđe prioritete ispred svojih. Povedite računa kome se poveravate, kako ne bi iskoritstili informacije protiv vas. Iza lažnih osmeha krije se zamka. Više se krećite i okrenite fizičkoj aktivnosti!
 
ŠKORPIJA
 
Danas vam intuicija dolazi do izražaja. Vrlo je moguće da ćete da osetite "oluju" pre vremena. Poslušajte signale koje vam telo šalje i iskoristite to u svoju korist. Slobodne Škorpije željen su ljubavi i pažnje. Morate više da se krećete. U komunikaciji je ključ. Zauzete neka se više posvete partneru.
 
STRELAC
 
Ovih dana preispitujete sebe, svoje odluke, previše analizirate ljude. Mučite u sebi svoje bitke, a ništa ne postižete. Nemojte da se zatvarate u sebe, već pozovite prijatelje. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu, ali ne zaboravite na ljubav prema sebi.
 
JARAC
 
Previše ste tvrdoglavi i to vam predstavlja glavnu prepreku na poslu i u karijeri. Vreme je da poslušate savete kolega i okruženja. Tako ćete znati šta da ispravite i na čemu da radite. Obratite pažnju na signale koje vam telo šalje. Ne izbegavjte redovne preglede i odlazak kod lekara.
 
VODOLIJA
 
Danas ćete nekoga sresti iz prošlosti. To može da bude neka osoba od uticaja ili iz vaše sfere posla. Očekujte i poziv iz inostranstva. Izbegavajte rasprave i dokazivanja ko je u pravu, samo ćete dodatno da se iznervirate, a ništa nećete postići. U ljubavi manje rasprave. Moguća je nesanica!
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023. godine vam savetuje da se fokusirate na rad, red i disciplinu. Pomalo ste odlutali u poslednje vreme. Muče vas neke druge stvari koje sami treba da rešite. Slobodne Ribe ne znaju na koju će stranu pre, dok one zauzete razmišljaju o promenama.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: