Horoskop za 10. septembar

Zabava - Petak 10.09.2021 - 09:45

Pred vama je horoskop za petak 10. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 10. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 10. septembar. Foto: Mondo



Ovan

Novo poznanstvo u vama može da probudi jake emocije. Veoma je povoljan dan za početak nove veze. Želite da realizujete ideje koje imate sa partnerom.

Bik

Na poslu možete da očekujete priliku da promenite neke stvari koje vam nisu baš odgovarale. Budite vredni. Danas je dan za štednju, pa izbegnite šoping.

Blizanci

Upoznaćete osobu koja će da bude zainteresovana za ozbiljnu vezu sa vama. Veoma ste romantični. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru.

Rak

Pomalo ste rasejani. Pazite da ne donesete neke pogrešne odluk u vezi sa poslom. Razmislite od koga dobijate informacije koje možda nisu baš tačne. Ne opterećujte se previše.

Lav

Ne prenosite negativnu energiju na svog partnera. Nije vam nimalo lako da vaš odnos stabilizujete, imate dosta konflikata. Potrudite se da se usredsredite na poboljšanje komunikacije sa drugima.

Devica

Imate utisak da ne možete da ostvarite promenu koja vam je bitna kako biste na poslu napredovali. Nije vam lako da na ovom polju ostvarite željeni pomak.

Vaga

Moguće je da će da vam se ukaže prilika za početak veze sa osobom koja nije sasvim slobodna. Nije vam lako da vaš odnos stabilizujete. Mogući su problemi sa spavanjem.

Škorpija

Izvesni su manji problemi na poslu. Izbegavajte stresne situacije i posvetite se svojim potrebama. Budite malo više sa porodicom.

Strelac

Danas nećete biti opterećeni poslom. Možete da očekujete priliku da napravite mali predah. Posvetite se obavezama koje treba da vam budu prioritetne.

Jarac

Dobar je dan za flert, nova poznanstva i komunikaciju sa drugima. Zračite pozitivnom energijom. Možete da očekujete da ćete imati veliki broj novih događaja, pa budite spremni.

Vodolija

Nemate probleme na poslu i sve je idealno danas. Optimistični ste. Možete da očekujete uspešan dan.

Ribe

Možete da očekujete dobru komunikaciju sa kolegama. Pred vama je povoljan dan u kom ćete uspeti da obavite dosta korisnih stvari. Veoma ste vredni i bićete pohvaljeni.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: