Horoskop za 11. april

Zabava - Ponedeljak 11.04.2022 - 13:26

Raka muči sumnja, Lav na prekretnici, Škorpiji se vraća osoba iz prošlosti, a vama?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock
Ovan
 
Ponedeljak obično nije vaš dan, ali danas imate neobično visoku energiju i raspoloženi ste da svima pokažete šta možete. U ljubavi ste spremni za sledeći korak, recite to partneru. Zdravlje vam je odlično!
 
Bik
 
Dnevni horoskop predviđa poziv koji će vas iznenaditi, i o kojem nećete moći da prestanete da razmišljate. Potreban vam je savet partnera vezan za važnu odluku. Mogući su problemi s vratom.
 
Blizanci
 
Imate mnogo posla, ali uspevate da se izborite i radujete se nekom provodu koji ste zakazali. Potrudite se da više spavate, jer je moguće da ćete ovih dana biti umorni. U ljubavi, morate iskreno da kažete partneru šta vam smeta.
 
Rak
 
Imate nedoumicu u ljubavi, i utisak da partner nije bio iskren, ali je u pitanju nesporazum. Planirate veću investiciju, moguće da je u pitanju neka kupovina, ali se dobro raspitajte da ne biste bili prevareni. Moguća je glavobolja.
 
Lav
 
Osećate se kao da tapkate u mestu i potrebne su vam promene na poslu, više niste motivisani. Razmislite o novom projektu koji biste mogli da pokrenete, a koji bi vam bio zabavan i izazovan. Partner od vas danas očekuje previše.
 
Devica
 
Dnevni horoskop vam predviđa važan razgovor, od kojeg će zavisiti vaš dalji napredak. Da li ste potpuno spremni za njega, ili će vas iznenaditi? Device koje nisu u vezi mogu da očekuju poziv na piće od osobe koja im je vrlo zanimljiva. 
 
Vaga
 
Vaš dan će proći u znaku romantike, emotivni ste i samo biste da budete "ušuškani" s partnerom. Kada su finansije u pitanju, moguć je novčani dobitak ako budete bili hrabri. Pripazite šta jedete, moguće je da ćete pretovariti stomak.
 
Škorpija
 
Danas se osećate kao detektiv, pokušavate da rešite neku situaciju koja je na ivici misterije, a ima veze sa vašim poslom. U ljubavi, dnevni horoskop vam predviđa povratak neke osobe iz prošlosti, s kojom imate neraščišćen odnos. Na vama je da odlučite da li ćete tom odnosu dati još jednu šansu.
 
Strelac
 
Svi danas žele nešto od vas, i kao da nemate dovoljno vremena da svima izađete u susret. Dnevni horoskop. predviđa da će partner morati da preuzme odgovornost za neku obavezu. Ako imate vremena, bavite se fizičkom aktivnošću, to će vas opustiti. 
 
Jarac
 
Jarčevi koji su u vezi danas prave velike planove vezane za budućnost. Sve vam ide od ruke, i spremni ste na sledeći korak u ljubavi. Osećate ogroman nalet kreativnosti koji će vam pomoći i da rešite neki problem na poslu. 
 
Vodolija
 
Ovog ponedeljka, Vodolije su spremne da osvoje čitav svet! Svaki plan ide baš kako ste zamislili, iskoristite to ako imate priliku da se nametnete za neki napredak. Nekoj osobi je potrebna vaša pomoć, verovatno je iz kruga vaših prijatelja. Budite velikodušni, ali ne dozvolite da vas iskoristii ceo svoj problem "prebaci" na vas.
 
Ribe
 
Danas ste pomalo zaboravni, dnevni horoskop kaže da će vam biti vrlo teško da se skoncentrišete. Ako možete, važne projekte i sastanke odložite za sutra. U ljubavi je moguć nesporazum, pa bi trebalo da pažljivo osluškujete kako se partner oseća da ne biste nešto propustili. 
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: