Horoskop za 11. jul

Zabava - Ponedeljak 11.07.2022 - 08:50

Pred vama je horoskop za ponedeljak 11. jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Pod pritiskom ste kolega na poslu, ali to vam samo pomaže da shvatite ko vas zaista ceni. Očekuju vas neki emotivni trenuci u porodici, ali pazite da vas neko ne iznervira i navede da kažete nešto što zapravo ne mislite. Mogući su problemi sa alergijama.
 
Bik
Danas su mogući problemi sa nekim ko vam je autoritet ili nadređeni u nekom smislu, a vi ćete se napokon zauzeti za sebe. U vezi vam je sjajno, tu se osećate sasvim bezbedno da budete ono što jeste. Provedite više vremena u prirodi.
 
Blizanci
Novčani problemi vas danas muče više nego inače. Budite jasniji u komunikaciji sa drugima da biste izbegli probleme. Razgovor sa prijateljima će vam pomoći da dođete do novih ideja koje će vam pomoći u ostvarenju ciljeva.
 
Rak
Čini vam se da nemate dovoljno novca, ali zapravo treba samo malo pažljivije da raspolažete njime. Svakako, ne izbegavajte pozive za druženja jer novi kontakti mogu da vam donesu i novu priliku za zaradu. Pijte više vode.
 
Lav
Osećate se sjajno i uživate u vremenu koje provodite sa porodicom i prijateljima. Bolje nego ranije izražavate svoje potrebe i želje, što dobro utiče na vaše odnose sa bliskim ljudima. Slobodni, razmislite o tome da priznate svoja osećanja osobi koja vam se dopada.
 
Devica
Imate mnogo obaveza na poslu, a postoji i mogućnost da dođete u konflikt sa kolegama. Potrudite se da ostanete hladne glave i da kritike ne shvatite previše lično. Popodne provedite sa partnerom, to će vam pomoći da se bolje osećate.
 
Vaga
Brojni kontakti koje imate danas bi mogli da vam donesu novu poslovnu ponudu. Ako je to neko blizak, razmislite da li želite da imate i poslovan odnos sa prijateljem, pošto to nije uvek lako. Skloni ste gojenju, pazite na ishranu.
 
Škorpija
Brojne obaveze koje imate kod kuće su vam potpuno iscrpele, potreban vam je predah. Ako ste u mogućnosti, isplanirajte neki odmor, to bi bilo idealno. Partner vam sprema neko lepo iznenađenje, to će vam popraviti dan.
 
Strelac
Imate više obaveza nego inače, ali uz dobru organizaciju ćete stići sve da završite na vreme. Istovremeno, povećani su vam troškovi, što vam stvara nervozu, ali očekuje vas i priliv novca, pa ćete uspeti sve da pokrijete. Ne zapostavljajte partner jer su moguće nesuglasice.
 
Jarac
Idealan je dan za štednju, a to će vam mnogo lakše pasti ako pred sebe postavite konkretan cilj. Možda nije loše da malo više razradite neki hobi kojim se bavite jer bi to moglo da vam donese dodatnu zaradu. Prijatelji mogu da vam daju dobar savet u vezi sa tim.
 
Vodolija
Bliski ljudi vam zameraju što ih zapostavljate, pa bi bilo dobro da bolje organizujete svoje obaveze. Veoma ste osetljivi danas, ali gledajte da ne shvatite preozbiljno neke partnerove reči. Moguća je glavobolja.
 
Ribe
Frustrira vas što imate dosta obaveza jer biste mnogo radije danas odmarali i uživali. Dobijate i dosta poziva za druženje, što bi svakako trebalo da prihvatite. Potrebno vam je malo više zabave da biste napunili baterije, previše ste se predali obavezama.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: