Horoskop za 11. jun

Zabava - Četvrtak 11.06.2020 - 09:51

Pročitajte dnevni horoskop za 11. jun!

Svi padaju na čari Lava FOTO: Mondo Svi padaju na čari Lava FOTO: Mondo

Ovan

Ne osećate se baš najbolje, ali bi trebalo da budete staloženi na poslu. Romantični ste. Ako ste slobodni, ne donosite prebrzo zaključke o osobi koja vam se dopada duže vreme.
Bik

Prijatelji mogu da budu od pomoći. Nemojte da brzate sa odrađivanjem obaveza. Tako ćete da napravite veće greške. Budite pažljivi.

Blizanci

Posvetite više vremena poslu, ali partner mora da ima više razumevanja za vas. Bitno je da napravite kompromise. Postoji mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu preko posla.
Rak

Nemate fokus danas. Najradije biste da odmarate. Provedite više vremena u prirodi. Bavite se sportom, ako ste u mogućnosti.
Lav

Strastveni ste. Dobro se osećate u vezi i uživate sa voljenom osobom. Moguća je avantura ili bar neki flert. Veoma ste kreativni danas.
Devica

Poslušajte savet nekog kolege na poslu. Može da vam bude od pomoći. Bilo bi dobro da ugodite partneru, iako imate dosta obaveza. Ako ste slobodni, možda ne treba previše da idealizujete osobu koja vam se duže vreme dopada.
Vaga

Organizujte se bolje da biste imali više vremena za privatni život. Napeti ste jer imate dosta obaveza. Fokusirajte se da biste sve pre završili.
Škorpija

Posvetite se partneru. Ne pravite ga ljubomornim. Ako niste u vezi, onda ćete dobiti neki poziv za izlazak.
Strelac

Danas je dobar dan da se bavite hobijem, a što se tiče posla - odradite ono što morate. Nemate motivaciju. Porodicu stavite na prvo mesto.
Jarac

Veoma ste usporeni. Smislite neku aktivnost da vam ne bi bilo dosadno. Odradite obaveze koje stalno odlažete da biste bili produktivniji.
Vodolija

Ugodite sebi. Danas će biti odličan dan za rad. Očekujte povećan priliv novca, ali je ipak bitno da izbegnete povećane troškove.
Ribe

Ne želite da sa drugima pričate o problemima koje imate. Razmislite šta možete da uradite da biste se danas osećali bolje. Preosetljivi ste. Bićete bolje popodne.

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: