Horoskop za 11. maj

Zabava - Subota 11.05.2019 - 09:54

Pred vama je horoskop za subotu 11. maj. Sa srećom.

Horoskop za 11. maj. Foto: Mondo Horoskop za 11. maj. Foto: Mondo

Ovan

Kreativni ste danas. Naglašena je potreba za ljubavlju i flertom. Očekujte jako uspešan dan.

Bik

Dajte svoj maksimum na poslu. Imate višak energije. Bavite se više sportom, šetajte više. Jačajte imunitet i unosite vitamine.

Blizanci

Volite kada ste u toku svih događaja na poslu. Ambicioznost i odgovornost koju pokazujete na poslu će ceniti nadređeni.

Rak

Danas jačajte imunitet. Najradije biste samo uživali. Moguć je problem sa pritiskom. Priliv novca će biti očekivan, pa će Vam to popraviti raspoloženje.

Lav

Provedite više vremena sa partnerom. Poradite malo više na komunikaciji sa drugima. Pravite kompromise, ne morate uvek biti Vi u pravu.

Devica

Pričljivi ste i skloni flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, a nemojte gubiti vreme na neku osobu sa kojom ste već imali nešto u prošlosti. Vreme je za nove ljubavi.

Vaga

Mogući su povećani troškovi. Idealan je dan za kontakte i saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem na poslu brzo rešiti. Kolege će biti od pomoći.

Škorpija

Ne zapostavljajte partnera jer imate previše obaveza na poslu. To može unazaditi vezu. Ne mešajte privatni i poslovni život, nego se bolje organizujte da biste imali vremena za sve.

Strelac

Danas niste sigurni šta bi sve trebalo da uradite, nemate fokus. Treba Vam odmor. Vidite se sa prijateljima popodne, tako ćete biti raspoloženiji.

Jarac

Moguća glavobolja danas. Imate dosta problema oko novca. Pod stresom ste jer su troškovi veći nego inače.

Vodolija

Nemojte biti toliko fokusirani na sebe. Posvetite više pažnje partneru. Nervozni ste jer se neki planovi ne ostvaruju kako ste zamislili. Budite temeljniji.

Ribe

Napeti ste danas i niste raspoloženi za druženje. Samo brinete o poslu. Neka ženska osoba može biti od pomoći, pa prihvatite svaki savet.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: